Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inSuper Mario Galaxy

Nintendo Wii
Super Mario Galaxy

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 8.8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 23/05 -10 10:57

Handling / story / vad man gör i spelet
Allt börjar med att Mario blir inbjuden på en stjärnfestival för en komet som kommer vart hundrade år. När han kommer så kommer Bowser kidnappa Peach genom att ta hela slottet och flyga iväg. Mario kommer till en planet och där ska han fånga 3 kaniner som är lumas. När man har fångat alla 3 så kommer man möta Rosalina som hjälper Mario att leta efter Peach.

Det finns 121 stars i spelet och det finns ställen som kitchen,garden,bathroom och andra ställen. Men Mario får också hjälp av Luigi som man kan rädda 3 gånger. När man har 120 stars kan man spela som Luigi.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det är mycket kul att man kan spela som Mario och Luigi i en spännande äventyr i rymden och att man är i en station. Spelet var lite svårt men annars var det kul. Mario's power ups var inte illa som bee Mario,boo Mario och andra. Multiplayern kunde vara bättre att player 2 är Luigi istället för att hjälpa Mario med att fånga star bits.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken var toppen och jättebra. Nästan samma grafik som New Super Mario Bros. Wii så den får en 10.

Spelkänsla: Jag tycker att det borde vara bättre att det är lättare att komma till observatoriet än att bara klicka på plus flera gånger men det var bra att skaka på kontrollen så Mario snurrar så en 7 får den.

Ljud: Ljudet var perfekt med musiken men ibland så låter karaktärerna fula och att några planeter har dåliga låtar så den ska få en 9.

Hållbarhet: En jättebra känsla. Känns som att man själv snurrar och att det är grymt med uppdrag som när en comet är på väg eller hitta 3 gröna stars så den får en jättestor 10.

Totalbetyg: 9 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 7