Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Sonic and the Secret Rings

Nintendo Wii
Sonic and the Secret Rings
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    2 mars 2007
  • Utvecklare
    Sonic Team
  • Antal ägare
    29
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.7 6.8

Speltest av Zuper_zonic0

Inskickad av Zuper_zonic0 den 01/08 -07 13:16

Handling / story / vad man gör i spelet
Allt började när en magisk ande av en ring dök upp, medans sonic tog sin tupplur. Anden hette Shahra och hon berättade att hon kom från boken "tusen och en natt". Hon förklarar att det finns en värld i boken och en anden i lampan hade blivit makt-galen. (Visseligen inte den anden i lampan från alladin) Han hette Erazor. Hon fortsatte att berätta att om han förstör hela boken så kommer han med samma makt som i boken till den riktiga världen... Hon berättade om att Sonic var den legendariska blåa igelkotten som skulle rädda deras värld. Sonic bestämde sig för att dyka sig in i "tusen och en natt".

Spelet går ut på att klara olika uppdrag tillexempel komma till målet, inte bli besegrad och så vidare... och självklart besegra bossar och Erazor, utveckla sin ring genom att klara uppdrag.
Senare i spelet så måste man leta efter sju speciella ringar..

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det är kul. Det är från öken oaser till pirat skepp och flygande palats. Det är ett ordentligt äventyr som nästan måste prövas!
Det finns också "party mode" så att man kan spela andra spel med kompisar. Himla roligt. I "party mode" så kan man köra piratskepp och leta skatter. Och man får inte glöma turneringarna man kan anordna i "party mode".

Betyg till spelet
Grafiken är rätt så bra, den håller inte, visseligen så är det meningen att det ska se ut som en bok imellan banorna men det funkar inte riktigt tycker jag. När man har besegrat sista bossen så blir det en annan femma, då är det bra grafik.
Spelkänslan är himla bra. Man håller kontrollen snett som en ratt och vrickar på den så att man svänger och så vidare...
Ljudet är strålande! Musiken passar in där de ska vara.
Hållbarheten är inte bra alls. Det finns bara 8 olika banor, men tillsammas så finns det 100 olika uppdrag, men de flesta är lika, "die-hard" (dö hårt) är en av dem. man ska inte bli besegrad av någon fiende. Det är ett bra spel hursomhelst.

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 9 Grafik: 7 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 8