Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Resident Evil 4: Wii Edition

Nintendo Wii
Resident Evil 4: Wii Edition
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    29 juni 2007
  • Utvecklare
    Capcom
  • Antal ägare
    45
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9.3

Speltest av spartan_1

Inskickad av spartan_1 den 25/08 -08 16:25

Handling / story / vad man gör i spelet
Resident Evil 4 utspelar sig i ett område i spanien ditt regerings agenten Leon Scott Kennedy skickas för att hitta USAs presidents dotter, Ashley Graham, som blivit kidnappad. Umbrella är ödelagt sedan det som hände i Raccon City. Alla zombisar har också försvunnit och istället möter man spanska bönder som anfaller i grupp med yxor och andra tillhyggen. Det finns också extramaterial som tex. Ett extra spel som Ada Wong.

Vad jag tycker om spelet
Resident Evil 4 är det roligaste spel i serien tycker jag och det tack vare att det sviktar lite mer mot action genren än andra spel i serien och med sin nya kameravinkel som hela tiden sitter bakom Leons eller Adas axel och att man istället för att hitta massor med vapen får köpa av en mystisk köpman som går runt under spelet.

Betyg till spelet
Grafiken i spelet är inte mycket bättre än till Gamecube version men är ända bättre än dom flesta andra Wii spel och spelet är ganska detaljerat och har en bra ljussättning och riktigt snygga effekter. Bra men inte bäst, en stark nia.

Spelkänslan är perfekt och man blandar skräck med action på bästa möjliga och det känns som om man är en del av spelet när man blir intryckt i ett hörn och skriker när man måste ladda med en bonde med motorsåg i hälarna. Bättre känsla är svår att hitta. En stark tia.

Ljudet är en en viktig del i spelet som varnar när en fara är nära där musiken ändras när man strider och för att bönderna skriker när man blir upptäckt och yxorna gör ett ljud efter sig när dom kastas och så är rösterna helt fantastiska. Ett perfekt jobb. En stark tia.

Själva hållbarheten i spelet är utmärkt varav spelet tar ca 20 timmar att klara och sedan finns det extramaterial att låsa upp och klara av. Dessutom har spelet det bästa omspelningsvärdet är bland det bästa som finns. En tia.

+ Roliga bossar, härlig spelkänsla kul extramaterial, varar länge, ny kamera, många checkpoints.

-Inte perfekt grafik, Ashley borde kunna försvara sig själv på något sätt.

Om du letar efter ett bra action spel till Wii är Resident Evil 4 ett av dom bästa valen.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10