Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











New Super Mario Bros. Wii

Nintendo Wii
New Super Mario Bros. Wii
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    20 november 2009
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    125
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 9.2

Speltest av Hakker

Inskickad av Hakker den 24/06 -10 08:21

Handling / story / vad man gör i spelet
Ett nytt Mario spel, nu en Wii-version av New Super Mario Bros.! Det hela börjar med att Mario, Luigi, Blue Toad och Yellow Toad är inbjudna på Princess Peachs födelsedags kalas, men det går inte riktigt enligt planerna. När Peach väl ska skära upp tårtan så hoppar några bad guys ut ur den. De slänger tårtan över Peach, och hon är därav kidnappad. Mario, Luigi, Blue Toad och Yellow Toad springer så klart iväg för att rädda henne.

Det finns en massa power-ups i New Super Mario Bros. Wii. Vissa nya, vissa gamla, och vissa har de rent av tagit bort från DS-versionen. De nya är Propeller Suit, Ice Mario och Penguin Suit. Dessa nya dräkter låter dig susa iväg igenom hela 8 världar! Det finns som sagt 8 världar, alla med ett torn ( med en miniboss ), alla med ett stort slott, och vissa med spökhus också. Du kommer att befinna dig i åtta olika naturer, så som vanlig gräs och sol natur, öken natur, is natur med mer! Det finns även tre stjärnmynt i varje bana, kanske du lyckas med att ta allihopa! När du tagit alla stjärnmynt i en värld, och klarat sista bossen, så låser du upp nya banor i den hemliga världen!

Vad jag tycker om spelet
Jag fick spelet dagen efter release datumet, och jag spelade och spelade dagarna i ända. Det tar riktigt lång tid att klara ut spelet om man försöker ta alla stjärnmynt också. Jag tycker att detta spelet är helt fantastiskt, man lever sig verkligen in i det! Det finns otroligt många banor att utforska, hinder på vägen och totalt 16 olika bossar att klara!

Om du senare försöker att skaffa 99 liv åt Mario, så kommer hans hatt att åka av när du klarat banan du fick livet i! Mario ser mycket coolare ut utan hatt, så detta var en trevlig detalj!
Och mer nytt, man kan spela fyra spelare denna gången! Mann kan vara Mario, Luigi, Blue Toad och Yellow Toad. Observera att Player 1 alltid är Mario, det går inte att ändra.

Betyg till spelet
Grafik:
Grafiken är riktigt snygg, den är bra till och med för att vara ett Wii-spel! Man lever sig verkligen in i spelet. 10 / 10

Spelkänsla:
Spelkänslan är bra den också, man sätter sig riktigt in i spelet. Man lutar sig åt sidan om någonting händer och håller på med hela kroppen! 10 / 10

Ljud:
Ljudet är fantastiskt! Man hör verkligen skillnaden från detta och andra Wii-spel, det är ljud på alla detaljer med. 10 / 10

Hållbarhet:
Spelet håller länge. Jag tror jag satt en halvtimme, en timme nästan varje dag i cirka fem månader innan jag klarade spelet. Hållbarheten är riktigt bra den med. 10 / 10
+ Bra ljud, bra hållbarhet, bra spelkänsla, ja, bra av nästan allt! Yoshi är också tillbaka!
- Ingenting

Jag rekommenderar spelet starkt, speciellt om du gillar Mario eller plattform spel. Ett av mina favoritspel till Wii, utan tvekan.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10