Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Metroid: Other M

Nintendo Wii
Metroid: Other M
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    3 september 2010
  • Utvecklare
    Project M
  • Antal ägare
    9
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7 8.7

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 27/03 -11 23:13

Handling / story / vad man gör i spelet
Allt handlar om det som hände efter Super Metroid, en Metroid håller i Samus och skyddar henne från Mother Brain som sen kommer döda Metroiden. Samus blir inte glad och skjuter Mother Brain med en eldklot. Sen så kommer Samus tillbaks och tränar med attacker. Samus flyger ut sen till rymden och får ett meddelande att Babys Cry är nära i Bottle Ship. Samus flyger dit genast och hon får träffa Galactic Federation. Samus var en gammal medlem till federationen men slutate sen, Adam Malkovich frågar Samus vad hon gör i skeppet. Samus och federationen sammarbetar i skeppet men när Samus hittar militären Maurice död så möter hon Madeleine Bergman som säger att en anv Galactic Federation sköt honom frusen till döds. Samus kallar honom för "The Deleter" och tänker ta reda på vem av dom kan vara.

Samus måste gå runt hela skeppet med massa farliga saker som finns. Ett av Samus farligaste äventyr har nu börjat.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det här är ett av dom bästa Wii spelen som finns i världen. Det finns bara en sak som inte gjorde mig så glad och det var att Samus kan prata nu och det gjorde mig inte glad. Kontrollerna var riktigt bra och närstridsattackerna älskade jag mest i spelet. Jag gillade när Samus hittade några varelser döda och jag gillade dom nya vapnen i spelet. När man har klarat spelet så kommer man få en film om alla scener på spelet och jag blev glad när jag fick se Ridley i spelet.

Spelet är såklart värt den summan det kostar.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken var jättebra för ett Wii-spel och mycket klassande så en 10:a får grafiken.

Spelkänsla: Spelkänslan var mycket bra, jag gillade kontrollerna jätte mycket och att man kan ändra synvinkel om man vänter kontrollen rakt fram så en 10:a får spelkänslan.

Ljud: Ljudet var jättebra men jag gillade inte när Samus och dom andra pratade så en 8:a får ljudet.

Hållbarhet: Hållbarheten var mycket strålande med karaktärerna, fienderna, äventyret, items och massa andra saker så en 10:a får den.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 8 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10