Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Mario & Sonic at the Olympic Games

Nintendo Wii
Mario & Sonic at the Olympic Games
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    23 november 2007
  • Utvecklare
    Sega, Nintendo
  • Antal ägare
    128
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.8 9.5

Speltest av eWe_

Inskickad av eWe_ den 15/03 -08 19:01

Handling / story / vad man gör i spelet
Äntligen, Mario och Sonic mäter sina krafter i samma spel! Denna gång tävlar de och deras vänner (också Ovänner?), som Knuckles, Tails, Peach, Daisy, Luigi, Shadow och många fler, i de Olympiska spelen. Välj din favoritkaraktär bland många olika och börja sporterna! Du kan som exempel köra pingis, fäktas, köra bågskytte, Springa, Häck och mycket, mycket mer! Det finns också "Uppdrag" att genomföra och "minispel" att spela för att låsa upp fakta om de Olympiska spelen. Låt tävlingen börja!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är jättekul! Lagom mycket motstånd och varierande spel. Man utnyttjar verkligen 'rörelsegrejen' i spelet. Svinga som exempel din Wii-remote och Nunchuck upp och ner för att springa, svinga upp din din Wii-remote för att hoppa / kasta och slå den i luften för att svinga ditt pingisrack! Och har du ingen Nunchuck så går det på många sporter att också spela utan :D

Betyg till spelet
*GRAFIKEN
Jag gav grafiken en 9:a, och där tycker jag att den ligger bra. Det är inte alls något större fel på grafiken i spelet! Visst, det finns bättre, men den här grafiken är MER än okej! Detta har Nintendo gjort bra!

*SPELKÄNSLAN
En självklar 10:a. Just Wii förstärker ju självklart spelkänslan med de Rörelsekänsliga kontrollerna, och i detta spel utnyttjar man dem verkligen. Jättebra!

*LJUD
Ljudet är helt okej! Inget fel tycker jag :) Anledningen till att det endast fick en 9:a är att det ibland blir lite 'tjatigt' när man tillexempel kör Pingis och karaktärerna låter på samma sätt när de träffar bollen.

*HÅLLBARHET
Det här spelet tröttnar man inte på i första taget! Du låser hela tiden upp nya sporter att köra, och när du sedan låst upp alla så kan man ju fortfarande tävla mot kompisar, men också vara själv, och ha kul :D

Det här spelet rekommenderar jag!

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10