Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Mario Kart Wii

Nintendo Wii
Mario Kart Wii
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    11 april 2008
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    380
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 8.4

Speltest av MartinMilk

Inskickad av MartinMilk den 07/06 -09 14:25

Handling / story / vad man gör i spelet
Mario Kart Wii är ett spel där man tar sin favorit karaktär från Nintendos Mario Spel och tävlar genom fantastiska banor. I det här spelet kan du spela online med upp till 4 andra som spelar på samma system, men du kan också köra ensam. Det finns fler banor än någonsin. Det finns några gamla och några nya. Det finns åtta olika cupper och fyra av dom är det nya banor i, men i 4 av dom är det gamla banor från bland annat GameCube och DS. En ny grej i det här spelet är att man kan köra med en motorcykel och att man kan göra olika trick.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är riktigt bra och det är alltid kul att vinna över sina kompisar. Nu kan du även spela med folk som du inte ens känner! När man köper spelet så får man med Wii Wheel som fungerar bra men jag kan inte säga hur bra eftersom att det är en smak sak. Du kan köra med en massa olika kontroller och det gör spelet ännu bättre. Jag gillar mixen med det gamla och de nya banorna. Det är proppat med nya karaktärer i detta spel så man kan inte klaga på att det finns för få.

Betyg till spelet
- Grafik -
Grafiken kunde ha varit lite bättre, men inte mycket alls. Den är klart godkänd.

- Spelkänsla -
Nu kan du använda dig av många olika kontroller och när du har hittat den som är för dig så kommer du glida fram genom banorna.

- Ljud -
Det är samma gamla goda och roliga Mario Kart ljud. Det är alltid kul att höra Mario glad.

- Hållbarhet -
Spelet håller längre än någonsin eftersom att spelet har online och det gör att du kommer vilja spela tills du blir bäst.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8