Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Dewy's Adventure

Nintendo Wii
Dewy's Adventure
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    23 november 2007
  • Utvecklare
    Konami
  • Antal ägare
    5
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
5.8 4.1

Speltest av MartinMilk

Inskickad av MartinMilk den 07/02 -09 09:13

Handling / story / vad man gör i spelet
Hjälp Dewy att rädda skogen. Var med när Dewy hoppar och svingar sig runt i dehär vild plattform spelet. I dehär spelet spelar du som Dewy och du spelar på en massa olika banor. Det låter ju som ett vanligt plattforms spel. Och det är just det. Du styr Dewy med hjälp av wii remoten du håller kontrollen på sidan och styr han via de sättet. Du kan ändra form på dewy till vatten form moln och is form.

Du kan spela upp till 4a andra spelare och göra några andra mini spel. Typ som te.x sammla på stars och döda ett antal monster osv.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är hemskt! Kontrollen är jätte dålig och handlingen är lika dålig den. Det endå på spelet som inte är dåligt är då grafiken. Ljudet är dåligt och spelkänslan är typ 10 gånger så sämre. Och du kan nog själv räkna ut hur bra hållbarheten är. Kontrollen är så dålig för att den helt enkelt knappt funkar. Det kan bli så frustrerande att man bara har lust att dra ut skivan ut wiit och spotta på den. Spel som dehär blir inte mycket sämre. Om du någonsin skulle fundera på att köpa dehär spelet till din lilla dotter/sån så skulle jag antadligen tycka att du var en elak förälder.

Betyg till spelet
Grafik
Ja spelet har sina ljusa sidor. Grafiken är riktigt bra ser nästan lika bra ut som Super mario galaxys. Så du förstår nog hur lurade folk blir. Bakrunderna i spelet är då inte så bra som man skulle kunna ha hoppats men dewy ser bra ut och monstrerna.

Spelkänsla
Med kontroll som inte fungerar så kan man omöjligt få en bra stund och bra spelkänsla med dewys adventure. Det finns helt enkelt inget med spelet som faktiskt funkar. Man får bara en känsla av att man vill springa ner till affären där man köpte spelet och be om att få pengarna tillbacka. Det skulle nog vara roligare än att spela dehär spelet en enda gång.

Ljud
Det är fruktansvärt jobbigt ljud och av någon liten anledning så säger dewy JA! så fort man hoppar. Jag stör mig då såklart på detta lilla irriterande ljud. För att man dör så fort man hoppar för att kontrollen helt enkelt inte fungerar.

Hållbarhet
Du spelar spelet i max 50 minnuter. Om du inte är totalt hjärn död och inte ser hur dåligt det är. Jag var då väldigt seg med att lämna tillbacka spelet och då menar jag riktigt seg. Jag hadde det i min hylla kanske 3 månader. Och jag spelade då aldrig det. Men om man vill se hur mycket dam man kan få på en skiva under ett par veckor så är dewys adventure de rätta för dig.

Totalbetyg: 3.3 Ljud: 3 Grafik: 7 Hållbarhet: 2 Spelkänsla: 1