Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Urbz: Sims in the City

Nintendo DS
The Urbz: Sims in the City
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    11 mars 2005
  • Utvecklare
    Griptonite Games
  • Antal ägare
    58
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 8.3

Speltest av Reaper

Inskickad av Reaper den 13/09 -05 12:26

Handling / story / vad man gör i spelet
Storyn i The Urbz börjar med att du är en fattig fönsterputsare och jobbar åt en galen vetenskapsman!! Du får nog av honom och smyger sakta in i hans kontor för att rota i hans papper. Men han upptäcker dig! Han ringer polisen och du hamnar i ett fängelse. Efter att du blivit vän med fängelsevakten så släpps du ut och ditt liv börjar på riktigt! Du ska ordna jobb, studera och framför allt stoppa den galne vetenskapsmanen!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet var mycket roligt. Det är ganska stor skillnad på the Sims till pc och the urbz till ds! Urbz är i 3D och det finns en karta på touch screenen som är snyggt gjort. Jag tycker att det här spelet är ett måste för alla the sims älskare! Det finns bara en nackdel med spelet, att det inte finns något download play.

Betyg till spelet
Jag börjar med grafiken, den får en sjua. Mycket snyggt spel med många fina hus med mera. Spelkänslan får en sjua. Där har jag ingen kommentar. Ljudet är riktigt bra och får en nia. Många bra låtar och bra röster! Hållbarheten får en nia. Man kan spela detta spel i åratal! Man kan ju alltid byta hus eller köpa fler prylar! Som sagt ett mycket bra spel!

Totalbetyg: 8 Ljud: 9 Grafik: 7 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 7