Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Super Mario 64 DS

Nintendo DS
Super Mario 64 DS
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    11 mars 2005
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    539
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.7

Speltest av Albin641

Inskickad av Albin641 den 13/12 -05 13:35

Handling / story / vad man gör i spelet
Mario, Luigi och Mario springer in i prinsessan Peach´s slott. De ska bli bjudna på tårta. Men de kommer aldrig ut. Yoshi är kvar utomhus, nu ska han rädda Peach, Mario, Luigi och Wario.tillfångatagen av Bowser. Som sagt börjar du att spela med Yoshi, när du sedan har tagit en viss nyckel kan du låsa upp Mario. Luigi och Wario finns också att låsa upp. Nycklarna hittar du i tavlor gömda i slottet. Du måste ha ett visst antal Power Stars. Dom hittar man i de olika tavlorna som hänger på väggarna. Totalt finns det 150 Power Stars, men du behöver inte ta alla för att klara spelet. Utanför slottet och på lite andra ställen finns det kaniner. När man fångat en kanin har man tillgång till ett nytt minigame.

Vad jag tycker om spelet
Jag tyckte spelet var roligt när jag köpte det och några veckor efter det. Jag tycker fortfarande att den kan vara roligt att köra några minigames när jag inte har något att göra som när jag sitter på en buss. Jag tycker inte längre att det är så roligt att springa runt och ta Power Stars, men alla minigames kommer nog alltid vara lite roliga att spela.. Utvärdering: Bra spel. Roligt, i alla fall de första veckorna. När jag väl startade det satt jag helt fastklistrad..

Betyg till spelet
Grafiken kan faktist vara lite dålig ibland, men oftast så är den väldigt bra..

Spelkänslan är faktist riktigt bra, men om jag ska sätta en tia på den ska den vara riktigt, riktigt bra. Men en nia är ett riktigt bra metyg.

Ljudet kan jag störa mig på väldigt ofta, till exempel när man hoppar blir det "Jahaaaa!!". Detta kan göra att jag ibland stänger av ljudet. Men den har sköna låtar ibland..

Hållbarheten är inte så jätte bra enligt mig.. Det räkte i kanske åtta veckor, men sedan var det inte så kul längre. Men eftersom jag fortfarande gillar att spela vissa minigames fortfarande så får det en 6:a.

Detta är alltså vad jag tycker. Ni kanske tyckte på ett annat sätt, men nu är det mitt speltest.
Lycka till med spelandet!! /Albin

Totalbetyg: 7 Ljud: 5 Grafik: 8 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 9