Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Sonic Rush

Nintendo DS
Sonic Rush
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    18 november 2005
  • Utvecklare
    Dimps Corporation
  • Antal ägare
    48
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 8.5

Speltest av Crescent

Inskickad av Crescent den 09/07 -07 14:24

Handling / story / vad man gör i spelet
Sonic är en poppulär figur som har varit i många filmer och spel, man har sett hans vänner som Tails, Amy, Cosmo, och flera, samt rivalen Dr Eggman som tydligen aldrig har gett upp.
Sonic har varit ett rätt gammalt spel, en av nåt som är riktigt förvånande med Sonic var ett barn-program med Sonic, Tails och Eggman i rollerna som visade för runt 10-30 år sedan, och Sonic kunde inte äns springa fort och Tails knappast flyga, eller har mekat med fordon.
Hursomhelst, slutbabblat på historia, detta spel vid namn "Sonic Rush" är det senaste spelet av SEGA och Sonic Team när detta skrivs måndagen den 9:de Juli 2007
Sonic och hans vänner har, ännu engång mött sin rival Dr Eggman, just nu så är historien rätt bökigt om man spelar som Sonic då Sonic får nys om att Eggman har nått fuffens på sig, och dom har mött en ny rival vid namn Eggman Naga.
Det är nu som nykomlingen, Blaze, The Cat, en tuff tjej som är nästan lika tuff som Cloud i Final Fantasy VII, hon är jakt på The Sol Emeralds, som Dr Eggman har stulit, utan Sol Emeralds så kommer hennes och Sonics världar att möta varandra, och det leder till kollapsing, och allt och annat försvinner.
Men det vet som sagt inte Sonic, inte ännu, Cream, Amys väninna, stöter på Blaze och drar med henne på sina upptäcksfärder, men Baze har som sagt inte alls tid att varken dricka te eller gå mot blomfälten, men trots det så stöter hon ändå på Dr Eggman och hennes jakt på The Sol Emeralds fortsätter ändå.

Det har kommit fram många nyheter, det bästa är att SEGA och Sonic Team har blandat en blandning av 2D och 3D, dessutom har man lagt ett minispel, och till det så behövs "Touchscreen" och en penna, och så har det kommit flera fräschare banor!

Vad jag tycker om spelet
Sonic Rush är ett riktigt bra spel till Nintendo DS, blandningen av 2D och 3D är extremnt bra och funkar riktigt hyggligt bra då grafiken är absolut inte är slarvat, nåt annat bra är att man har gjort bättre ljudeffekter och musiken är extremnt bra tillsammans med miljöerna som skiftar sig hela tiden, och det är mer än bara springa så snabbt så möjligt.
Självklart är Blaze roligare att spela med då hon har en bättre story än Sonic, men Sonic är inte heller fel, för vad annars skulle det vara utan honom?
Men, nåt som är ganska dåligt är att spelet är rätt kort som är uppdelade i akter, med 2 banor i varje akt och en boss.
Bossarna är ganska lätt att besegra, men det är riktigt kul då det 3D grafiken och musiken smälter tillsammans till en härlig spelröra.
Spelet reckomenderas till alla Sonic-fans och nykomlingar som jag.
Vill har man inte Sonic Rush får man vänta på Sonic RPG, som kommer vara nog riktigt faschinerade med kända personer som jobbar på det, men det kommer att pratas mer på E3 Mässan senare.

Betyg till spelet
Grafik: Riktigt bra grafik, och en bra blandning av 2D och 3D.

Spelkänsla: Det är mer än bara rusa fram! Roligt minispel!

Ljud: Extremnt bra musik och ljud.

Hållbarhet: Lite väl kort.

Plus: Suverän musik, bra grafik, Blaze.

Minus: Lite väl kort, behövs fler banor.

Efterord: Köpvärt för alla Nintendo DS Ägare.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 9