Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Pokémon Diamond & Pearl

Nintendo DS
Pokémon Diamond & Pearl
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    27 juli 2007
  • Utvecklare
    Game Freak
  • Antal ägare
    591
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 8.1

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 18/06 -10 10:52

Handling / story / vad man gör i spelet
Du börjar i tränarens hus och din mamma säger att din kompis letar efter dig. Du går till huset och han hittar dig. Sen så ska dom gå till Lake Verity och ni kommer möta professor Rowan och han kommer glömma sin väska i gräset.

Dom går till väskan och det kommer två Starlys som attackerar. Så väljer man Pokemon mellan Turtwig, Chimchar och Piplup. Ta en av dom och du kommer möta Starly. Sen börjar äventyret. Sitt inte helt still. Fånga alla 493 Pokemon.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet var toppen. Jag gillade striderna mot team galactic och gymledarna. Det finns 8 gymledare och varje gång man vinner så får man en gym nål. Jag gillar att skicka över pokemon från Game Boy spelen så det blir lättare att få dom. GTS var också toppen så det var lättare att få pokemon till sin pokedex. Jag gillar inte när personerna från ligan använder full restore men det var en av dom bästa pokemon spelet.

Betyg till spelet
Grafik: Det bästa grafiken som finns i DS och den vackraste så den ska få en vacker 10.

Spelkänsla: Spelkänslan älskade jag. Jag gillade allt i spelet förutom när dom i ligan använde full restore men får ändå en 10.

Ljud: Jag älskade låtarna i spelet och jag älskade låtarna när man ledarna så en 10.

Hållbarhet: Älskade hållbarheten. Man har ingenting att göra efter att fått alla 493 pokemon men ändå bra så den får en 10.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10