Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inNintendogs: Dalmatian and Friends

Nintendo DS
Nintendogs: Dalmatian and Friends
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  16 juni 2006
 • Utvecklare
  Nintendo
 • Antal ägare
  22
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 9

Speltest av BaraLillaBex

Inskickad av BaraLillaBex den 22/01 -11 21:29

Handling / story / vad man gör i spelet
Har du alltid drömt om att ha en egen hund, men kan/får du inte ha någon? Då är Nintendogs det perfekta spelet för dig! Där kan du ta hand om upp till tre hundar åt gången. Du måste mata, vattna och tvätta dem, gå ut och rasta dem, leka med dem och du kan tävla med dem.
Det finns tre olika tävlingsgrenar; agility - där du ska leda din hund i en slags hinderbana -, obedience - där hunden ska följa dina röstkommandon du lärt den - och disc competition där hunden ska fånga en frisbee (helst i luften) som du kastar.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är jätteroligt! Jag har inte haft det så länge, men har ändå kommit in i det. Jag har 3 hundar just nu, och är redan uppe i Championship (den svåraste graden i agility). Alltså är det väldigt lätt att ta sig vidare i spelet, men ändå lite trixigt eftersom du måste träna med en välmående hund för att kunna tävla, i tävlingen måste du få en viss minimum poäng, och sedan spendera dina pengar på ett vettigt sätt.

Oerhört roligt spel som man inte tröttnar på i första taget :)

Betyg till spelet
GRAFIK: Det är inte den bästa, men med tanke på att spelet är från 2004/2005 så är det väldigt snyggt. Okej "gränser", snygga bakgrunder och fina detaljer.

SPELKÄNSLA: Det är verkligen som att ha en riktig hund, utan allt fysiskt jobb. Om du inte är med din hund så ofta, rymmer den hemifrån (ta det lugnt, den kommer tillbaka! ;D). När man lämnar in den på hundhotell eller donerar den till kenneln så ser den på en med jättesorgsna ögon och man ångrar sig nästan... min Yorkshire Terrier Tarzan behövde bara stanna på hotellet ett par minuter efter sin valpblick!

LJUD: Oerhört bra ljud för att vara så gammalt! Skallen låter rätt äkta, musiken är varierad och på de senare modellerna av DS är ljudet riktigt skarpt och av god kvalité. Får en hel tia av mig!

HÅLLBARHET: Jag tröttnar nog inte på det här spelet ett tag, och tror inte att du kommer göra det heller. Dock kan man behöva något att varva med (till exempel FlipNote eller ett annat spel) så man inte sitter och gör samma sak hela tiden.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9