Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Mario Party DS

Nintendo DS
Mario Party DS
  • Genre
    Pussel
  • Releasedatum
    23 november 2007
  • Utvecklare
    Hudson Soft
  • Antal ägare
    70
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.1 7.6

Speltest av tobbe20

Inskickad av tobbe20 den 28/03 -08 06:40

Handling / story / vad man gör i spelet
Du är det vanliga Mario teamet som blir bjudna till Bowser på fest. Dumma nog går dom till festen och äter och har roligt tills Bowser plötsligt krymper dom till en actionfigurs storlek. Dom måste nu försöka att få tag i Bowser och göra dom stora igen.

Du får välja någon av alla Mariokaraktärer som finns. Sedan är det som ett brädspel. Du står på ett spelbräde och slår en tärning och sedan går du det antalet steg det står på tärningen. Sedan finns det ju olika ställen att hamna på. T.ex. -3 coins ruta, +3 coins ruta, shopruta mm. sedan ska du först av spelarna komma till en stjärna som finns någonstans på spelbrädet(kan vara ganska irriterande ibland när motspelarna får alla stjärnor framför sig). Sedan när det har gått en runda och alla har fått slagit sin tärning är det dags för minispel. Här får den som vinner 10 kronor som den kan sedan köpa stjärnor för.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är väldigt roligt när det går bra men också väldigt irriterande när motståndarna har sån tur(och jag är inte dåligt förlorare). Känns som om Nintendo har lagt in så att det ska vara så här irriterande så att man vill spela igen för att spöa dom små actionrörmokarna. Spelbrädet grejen är riktigt tråkig som man faktiskt är tvingad att spela för att låsa upp alla minispel som egentligen är själva spelet. Så jag har bara spelat det nödvändiga så jag har låst upp alla minispel (skönt).

Betyg till spelet
Grafiken: Bra för DS och snygga karaktärer.

Spelkänsla: Det är både hur kul som helst och så frustrerande att man har lust att slänga DS:et i väggen men hejdar sig i sista sekund när man kommer och tänka på alla roliga minispel i spelet.

Ljudet: Inget fel men inget speciellt heller.

Inte så kul att spela flera dagar på rad men kul att spela någon gång när man har lite tid över.

Totalbetyg: 5.8 Ljud: 6 Grafik: 7 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 5