Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inHarvest Moon DS

Nintendo DS
Harvest Moon DS
 • Genre
  Strategi
 • Releasedatum
  13 april 2007
 • Utvecklare
  Natsume, Rising Star Games
 • Antal ägare
  44
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 8.2

Speltest av Cattis10001

Inskickad av Cattis10001 den 17/07 -07 12:09

Handling / story / vad man gör i spelet
Harvest Moon handlar om att man ska ta hand om en egen bondgård och sina djur (dom måste man köpa). Och man ska hitta den goda prinsessan som den elaka häxan har trollat bort. Och den elaka häxan trollade bort små varelser som man också ska hitta.

I spelet så ska man skapa en bra bondgård och kanske till och med gifta sig och få ett litet barn. Sen så ska man tävla i olika tävlingar och sånt som är ganska kul.

Vad jag tycker om spelet
Jag kan tycka att blir lite lång tråkigt ibland men ändå så är det ganska kul därför att man kan göra ganska mycket. Men jag tycker ändå att det är lite dåligt gjort av dom för det är ingen rikigt bra spelkänsla och grafiken ser inte så bra ut liksom.

Men i början är det lite trögt att skaffa pengar till olika saker men sen så kommer man på hur man ska ta sig till.

Betyg till spelet
Grafiken: Jag gav grafiken en 6:a därför att jag tycker den inte så bra som jag trodde den skulle vara när jag köpte spelet, och visst det är ganska bra gjort men dom kunde ha gjort det mycket bättre.

Spelkänslan: Jag gav spelkänslan en 6:a också därför att det är så oäkta, om man till exempel tar något annat spel gjort av dom så är dom liksom bättre gjort, som jag sa på grafiken med.

Ljudet: Jag tycker ljudet var riktigt bra så jag gav den en 7:a för det kunde vart bättre men det var inte så illa ändå. Jag tycker det är lugn musik som är väldigt skönt.

Hållbarheten: Jag gillar att det går att spela väldigt länge och man blir inte speciellt trött på det heller eftersom det blir olika årstider. Men det är samma tävlingar varje år, det är lite tråkigt...

Totalbetyg: 6.8 Ljud: 7 Grafik: 6 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 6