Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inHarvest Moon DS

Nintendo DS
Harvest Moon DS
 • Genre
  Strategi
 • Releasedatum
  13 april 2007
 • Utvecklare
  Natsume, Rising Star Games
 • Antal ägare
  44
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 8.2

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 18/01 -07 23:57

Handling / story / vad man gör i spelet
Harvest Godess har försvunnit och det är du som måste rädda henne. Du måste samtidigt hitta alla Harvest Sprites som har trollats bort. Under tiden som du gör det måste du sköta din egna gård och bygga ut med en massa olika byggnader. Du har chansen att uppvakta någon av de flickor som finns i spelet och om du har tur så kan du gifta dei med en av dem. Kanske du till och med gifter dig med en av de speciella? Vad sägs om den tjusiga sjöjungfrun? Eller om grott princessan? Valet är ditt! Beundra också den fina naturen som finns i spelet. Hitta alla Harvest Sprites och hjälp Harvest Godess. Du kan även hitta en del minispel!

Vad jag tycker om spelet
Jag älskar verkligen spelet! Det är jättebra spelkänsla(gameplay) och det är det som gör det extra speciellt. Att kunna använda pek-skärmen är också kul och det i sin tur gör det ectra roligt. Spelet kan jag rekommendera starkt och det menar jag ju självklart också! Dock är det i 2D men det gör egentligen inte allt för mycket. Man kan till och med koppla in GBA-Versionen för att få tillgång till en massa olika extra saker, t.ex. till alla flickorna i GBA-versionen. Då kan du gifta dig med dem också, i DS! Ja spelet är helt enkelt lysande!

Betyg till spelet
Grafik: Ja, det är ju i 2D vilket kanske låter trist för många, men det är väldigt snyggt ändå. De skulle ju kunnat förbättra den men det har blivit som det blev. Fast egentligen, vad är felet med 2D? Inget! Grejen är ju att det ska se bra ut och inte som om huset skulle vara en tallkotte XD!

Spelkänsla: Spelkänslan ligger på topp! Det är så otroligt härligt att spela och man spelsekvenserna är bra. Mer kan jag inte komma på om spelkänslan utan den måste man nog uppleva själv!

Ljud: Ljudet har klart förbättrat sedan GBA versionen. Den är härlig och man stör sig inte av den. Man kan till och med byta om man vill igenom att köpa olika CD-Skivor. Om man har GBA-versionen så kan man koppla in den och köpa fler låtar!

Hållbarhet: Hållbarheten är väldigt bra! Man kan spela det i timmar, dagar, veckor, månader, år!(om man så vill!) Själv har jag spelat det jätte länge och har inte tröttnat ännu. Dock har jag lagt undan spelet ett fåtal ggr, men det bara under kortare perioder. Som sagt, HELA SPELET ÄR I VÄRLDSKLASS! :D

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10