Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Freshly-Picked Tingle's Rosy Rupeeland

Nintendo DS
Freshly-Picked Tingle's Rosy Rupeeland
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    14 september 2007
  • Utvecklare
    Vanpool
  • Antal ägare
    5
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 8.8

Speltest av moppe

Inskickad av moppe den 15/03 -08 18:25

Handling / story / vad man gör i spelet
Du vaknar upp i ditt hus, en 35-årig singel, som genom en dröm fått reda på att du ska gå till Western Pool. Där träffar du Uncle Rupee, som berättar om Rupeeland. Han beskriver det som ett paradis och berättar att enda sättet att komma till Rupeeland är att kasta rupees i dammen. Du går självklart med på att samla rupees för att komma till Rupeeland, och det är då som Tingle får sitt namn och sina kläder som vi är vana att se honom i. Du återvänder till huset och träffar Pinkle, din assistent. Hon kommer att hjälpa dig på ditt uppdrag att nå Rupeeland...

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att Freshly Picked: Tingle's Rosy Rupeeland, eller The Legend of Zelda: Tingle RPG, är ett riktigt bra och roligt spel. Det finns mycket att göra och i stället för hjärtan har man nu rupees som liv, vilket betyder att man kan ha väldigt mycket liv, nämligen 9,999,999 rupees. Fighterna är också helt annorlunda än i de andra Zelda-spelen. I stället för att slå en fiende med ett svärd stöter man ihop med dem och det bildas ett stort dammoln som man slåss i. Det finns också olika livvakter som man kan ha; det finns stora, mellan och små. De stora kan lyfta undan stenblock i tempel, det mellanstora kan dyrka upp dörrar i tempel eftersom det inte finns några nycklar, och de små kan krypa in i små hål i tempel där varken Tingle eller någon annan livvakt får plats. Och vad man än gör i spelet kostar det. Om man vill prata med någon om något, måste man betala för att få reda på något.

Man bör köpa detta spel om man gillar Tingle och de andra Zelda-spelen.

Betyg till spelet
Grafik: Den är väldigt lik de andra Zelda-spelens grafik som finns till Game Boy, vilket är en härlig grafik.

Spelkänsla: Ja, den är bara bra.

Ljud: Bra musik och liknande.

Hållbarhet: Spelet räcker länge, för en del saker är ganska svåra och man ska samla ihop mycket rupees att kasta i dammen.

Totalbetyg: 10/10

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10