Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inAnimal Crossing: Wild World

Nintendo DS
Animal Crossing: Wild World
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  31 mars 2006
 • Utvecklare
  Nintendo
 • Antal ägare
  280
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.5

Speltest av kalaskula

Inskickad av kalaskula den 15/03 -08 18:44

Handling / story / vad man gör i spelet
Till en början sitter man i en taxi och svarar på frågor som Chauffören ställer. Chauffören frågar tillexempel vart man ska, då skriver man in vad man vill att staden ska heta.

När man kommit till staden upptäcker man genast "Townhall" och The Mayor som står utanför. Du får arbeta hos Tom Nook,
tvättbjörnen som äger affären där du kan köpa det mesta. När du arbetar lär du dig massor om spelet, du lär dig skicka brev, plantera växter, leverera saker och skriva på planket utanför "Townhall".

Man kan köpa saker hos Tom Nook när man arbetat färdigt, man kan även köpa saker av andra i staden och på klädaffären "Able Sisters".

Vad jag tycker om spelet
Helt underbart!
Bara att prata med de andra figurerna i staden är en upplevelse, även om rösterna är lite irriterande så känns det riktigt bra att få ge bort saker till dem och göra dem glada.

Vissa figurer är pimpinetta, vissa klumsiga och vissa glada för ingenting. Figurerna flyttar ibland, och ibland ifall du besöker en annan värld ( DS to DS eller WiFi ) så kan du träffa på de figurer som flyttat, och kan du tänka dig.. de känner igen dig!

Betyg till spelet
Grafiken är super, frisyrer, kläder och andra föremål är detaljerade. Ett stort plus för himlen på den övre skärmen, där man bland annat kan skjuta ner paket och göra egna stjärntecken.

Spelkänslan är också allt annat än dålig.
Fiska, gräv, fånga insekter eller kanske bara spring omkring lite bland alla träd. När man klarat av vissa saker som tillexempel fångat alla sorters insekter som går att hitta, belönas man med guldföremål.

Ljudet är bra, musiken är jättegullig och i staden finns en hund som heter K.K. Slider som spelar riktigt bra musik, även fast om låten heter tillexempel "K.K. Rock" så är det inte särskilt rockigt. Ett minus för de lite störande rösterna, annars perfekt!

Hållbarheten i spelet är oslagbar, man tröttnar inte eftersom det händer nya saker nästan varje dag.
Folk flyttar, det är tävlingsdagar ( då man tillexempel tävlar om vem som får största fisken) ibland, och affären byggs ut.

Totalbetyg: 9 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9