Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Legend of Zelda: Ocarina of Time

Nintendo 64
The Legend of Zelda: Ocarina of Time
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  11 december 1998
 • Utvecklare
  Nintendo
 • Antal ägare
  910
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.4 9.1

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 30/01 -11 21:20

Handling / story / vad man gör i spelet
I spelet så spelar man som en ung Kokiri vid namnet Link som får veta att han måste rädda världen från en ond man som heter Ganondorf. Prinsessan Zelda ger honom i uppdrag att samla 3 spirituella stenar som tillsammans med den legendariska Ocarina of Time kommer öppna vägen till den gudomliga kraften ''The Triforce''.

Men saker går inte som planerat, för Ganondorf attackerar slottet och Zelda måste fly men hon lyckas kasta ocarinan till Link som då försöker ta ''The Triforce'' innan Ganondorf.

Men när han drar ut det legendariska ''Master Sword'' som är den sista nyckeln så skickar det honom 7 år fram i tiden där då han är vuxen och Ganondorf har tagit över landet Hyrule. Nu måste han hitta 6 ''sages'' som ska hjälpa honom att besegra Ganondorf.

Vad jag tycker om spelet
Detta är ett spel jag har haft sedan jag var väldigt liten och det är enligt min åsikt det bästa spelet jag har någonsin spelat.

Jag brukar kanske spela ut det här en gång per år och jag njuter lika mycket varje gång. Det här spelet har en så otrolig story att man kan spela ut det hur många gånger som helst.

Detta är en riktig klassiker till Nintendo 64 och den som inte har spelat detta går verkligen miste om något.

Betyg till spelet
Grafik:
För sin tid var grafiken helt otrolig och den är fortfarande riktigt bra, man ser att Nintendo la ner mycket arbete på det här spelet.

Spelkänsla:
Ocarina of Time har en så grym spelkänsla, det känns som om man faktiskt är Link och försöker slåss igenom de olika utmaningarna.

Ljud:
Mitt första intryck av det här spelets låtar och olika ljud är att de verkligen passar in i spelet vilket gör så att spelupplevelsen blir bättre. Jag gillar även att det är mycket låtar som är inspirerade av de tidigare Legend of Zelda spelen.

Hållbarhet:
Inte så mycket att säga förutom att jag spelat det i över 10 år och ännu inte tröttnat på det.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10