Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inSuper Smash Bros.

Nintendo 64
Super Smash Bros.
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  19 november 1999
 • Utvecklare
  HAL Labs
 • Antal ägare
  394
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 7.9

Speltest av iii

Inskickad av iii den 29/08 -08 06:36

Handling / story / vad man gör i spelet
Super Smash Bros är ett gammalt klassiskt Nintendo spel till Nintendo 64. Det går helt enkelt ut på att slåss med kända Nintendo karaktärer. Till exempel Samus, Mario, Link och Donkey Kong! Man är på en bana. Varje karaktär har en egen bana som har med spelet som karaktären ursprungligen är från. Varje karaktär har egna attacker. För att vinna måste man slå ut alla motståndare utan att bli utslagen själv. Du slår din fiende med olika attacker som skadar olika mycket. Varje spelare på banan får när rundan börjar 0% i skada. Varje attack ökar i procent på motståndaren. Ju mer procent du / motståndaren har ju mer flyger du när du blir träffad. Du kan dö på olika sätt. Att du flyger från banan och inte lyckas komma till kanten och trillar ner. Eller att du blir slagen så hårt åt sidan att du dör direkt. Du kan också flyga upp i himmelen och bli som en stjärna i bakgrunden. När du dött kommer du ner på banan och kan börja fighta igen. Din skada blir 0% men kan såklart ökas.

Det finns också olika sätt att spela spelet på. Story-mode, Training, VS-mode, Bonus m.m.

Story-mode:
Story-mode eller 1p-mode går ut på att du väljer karaktär och utmanar alla karaktärer på spelet. Först möter du Link på hans hemmaplan. Sen möter du Yoshi på hemmaplan. Det finns och Yoshi Team ( många Yoshi ) , Metal Mario och Giant DK! Efter 3 fighter kommer en Bonus. När du klarat allt möter du tillslut Master Hand.
Såklart kan du välja svårighetsgrad.

Training Mode:
Här kan du träna upp dig lite. Lära dig kontrollerna och också lära dig hantera alla vapen. Du kan välja om din motståndare ska stå stilla, gå, hoppa, slåss eller springa runt hela banan.

VS-mode:
Här kan upp till 4 spelare spela. Här finns även Team Battle. Du kan också ställa in hur mycket du ska väga ( Handikapp )
Du kan även möta CPU's ( datorstyrda ) som man även kan ställa in svårighetsgrad på.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är extremt roligt. Även om det är gammal och lite enformigt är det sjukt roligt. Att spela med kompisar är roligast tycker jag. Jag tycker att det ibland kan bli lite tråkigt att det är samma saker på 1p-mode och att det bara finns 12 karaktärer. Enligt mig för lite banor. Men det är ändå roligt att spela med det som finns!

Betyg till spelet
Grafik:
Grafiken kanske inte är den bästa. Men vad begär man? Ett 9 år gammalt spel. Men jag ger 5/10 för jag tycker att det är kantigt.

Spelkänsla:
Jag ger 9/10 på Spelkänsla.

Ljud:
Ljudet i spelet är ganska skönt. Smash-ljuden är mycket härliga och musiken till banorna gör det roligare att spela! Jag ger 9/10 på Ljud!

Hållbarhet:
Man tröttnar ganska snabbt på spelet när man vunnit allt som går och om man spelar själv. Spelar man 3-4 pers är det mycket roligare! Men jag ger 5/10.

Totalbetyg: 7 Ljud: 9 Grafik: 5 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 9