Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Super Mario 64

Nintendo 64
Super Mario 64
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    1 mars 1997
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    481
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.1 8.2

Speltest av MartinMilk

Inskickad av MartinMilk den 14/10 -09 20:21

Handling / story / vad man gör i spelet
Man spelar som Mario, en liten och tjock rörmokare. Han ska rädda prinsessan Peach som har blivit kidnappad av Bowser. För att hitta prinsessan så måste du fånga stjärnor på olika banor, som sedan gör så att du kan få nycklar, som i sin tur gör att du kan möta Bowser och rädda prinsessan. Detta är ett plattformsspel som inehåller massor med olika banor.

Vad jag tycker om spelet
Spelet äger rent ut sagt. Det finns så mycket att göra. Totalt finns det ca 120 stjärnor att fånga, om jag inte minns fel. Det enda jag har svårt för är kontrollen dock, men det beror nog mest på att själva Nintendo 64-kontrollen inte är min favorit. Ljudet är riktigt bra! Det är inte lika skrikigt och jobbigt att lyssna på som det flesta spelen är idag.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är riktigt bra för att vara på Nintendo 64. Det finns faktiskt ingenting alls att klaga på förutom att vattnet ser lite kantigt ut.

Ljud: Ljudet är jättebra. Det som är lite smådåligt är att det är ingen som pratar fast det kan vara skönt ändå. Men det spelar ingen roll för dom pratar inte så mycket i spelet.

Spelkänsla: Ja eftersom att kontrollen inte är så bra så är det svårt att kunna vara inne i spelet hela tiden. Men spelkänslan är ändå ganska bra.

Hållbarhet: Spelet håller jättelänge. Det finns många banor att klara och man vill bara spela dom om och om igen.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 7