Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBreak the Game - Best indiegame in the world

Nintendogs + Cats: Golden Retriever & New Friends

Nintendo 3DS
Nintendogs + Cats: Golden Retriever & New Friends
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  25 mars 2011
 • Utvecklare
  Nintendo
 • Antal ägare
  0
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 7.8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 21/09 -11 19:52

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet handlar i stort sett om att ta hand om sin(a) hund(ar). För den som har spelat föregångaren till NDS är det inte särskilt mycket skillnad. Du går ut på promenad med din hund, köper saker till den, bygger om i ditt hus, tvättar den, matar den, tävlar med den och mycket annat. Du kan även ha katter, men med dem gör du inte så mycket mer än att kela, mata och ta hand om. Du kan också sätta på dina djur kläder som du kan hitta när du är ute och går eller köpa i affären.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det är ett ganska roligt spel, men som man tröttnar på efter ett tag. Det är ett realistiskt spel, vilket innebär att det känns ganska äkta. Djuren är väldigt snygga i 3D, och spelet är helt klart väldigt mycket bättre än föregångaren. Det kan också vara kul för sådana som inte kan ha husdjur att få känna hur det är att ta hand om djur!

Betyg till spelet
Grafiken får 9/10 av mig, eftersom den är verkligen jättesnygg med mycket detaljerad päls och liknande. 3D-effekten är bra.

Spelkänslan får 7/10. Det är kul att klappa sina djur, och när de "slickar en i handen" känns det ganska verkligt.

Ljudet ger jag 8/10. Det är bra musik i spelet, som varierar. Djuren låter olika beroende på ras, och dem låter ganska ofta och verkligt.

Hållbarheten ger jag 7/10. Spelet tar ju aldrig slut, vilket på så vis gör att hållbarheten blir oändlig. Å andra sidan tröttnar man efter ett tag.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 7