Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tom Clancy's Ghost Recon 2

GameCube
Tom Clancy's Ghost Recon 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    03/15/2005
  • Utvecklare
    Ubisoft
  • Antal ägare
    11
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.5 7.8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 03/06 -05 17:04

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet utspelar sig under år 2007, där du är ledare av ett team som kallas "Ghost Team". Du kan köra "Campaign", "Quick Mission" mm.

Det finns mängder av olika vapen du kan välja mellan, som t.ex: Sniper Rifle. Ghost Recon 2, kan upplevas som ett väldigt svårt spel, för nybörjare. Eftersom du måste smyga dig på fienderna, och du måste ta skydd så fort fienden har upptäckt dig.

Och det är ganska svåra uppdrag som du måste utföra korrekt på varje bana, för att kunna klara den. Om du är nybörjare så finns det "Training" i huvudmenyn som du kan välja för att få köra en träning som handlar om grunderna i spelet. Som t.ex hur du använder dig av hand granater på bästa sätt osv.

Det finns tre stycken olika svårighetsgrader som du kan välja på, när du skapar en ny profil. För varje bana du klarar så får du poäng och för dem kan du sedan köpa nya items (saker) mm.

Vad jag tycker om spelet
Ghost Recon 2, gör sig väldigt bra på Nintendo Gamecube, bra kontroll och skön spelkänsla. Spelet är även en värdig uppföljare till Ghost Recon, och har många förbättringar och dylikt.
Vilket gör detta spel till ett helt okej skjutspel till Nintendo Gamecube.

Jag tycker om att man får poäng för varje bana, så att man kan låsa upp nya saker genom att betala med poängen =) Min slutsats är att detta är ett riktigt bra krigsspel till Nintendo Gamecube.

Betyg till spelet
Grafik (8): skarp och väldigt klar grafik, gör detta till ett av spelets starkaste område.

Spelkänsla (7): underbart lätt, men det enda lite negativa är egentligen att siktet rör sig lite för sakta. Skulle vara bra om man kunde ställa in c-spakens sense.

Ljud (7): bra ljudeffekter på vapen/bomber etc. Men karaktärs röster är sådär.

Hållbarhet (9): roliga och svåra uppdrag, gör hållbarheten i spelet riktigt okej, om du nu vill försöka klara spelet på alla svårighetsgrader så har du nog att göra ett tag fram över.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 7