Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBreak the Game - Best indiegame in the world

TimeSplitters 2

GameCube
TimeSplitters 2
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  1 november 2002
 • Utvecklare
  Free Radical Design
 • Antal ägare
  52
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 8.7

Speltest av MartinMilk

Inskickad av MartinMilk den 18/10 -09 22:17

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet handlar om Sgt. Cortez som ska leta efter tidskristaller. För att hitta dom måste han resa i tiden, men det finns andra som också vill få tag på dom så dom kan ändra historien. Sgt. Cortez förvandlas till olika människor på varje bana så att dom inte ska kunna känna igen honom.

Spelet har 10 olika banor i story mode. Efter man har klarat story mode så finns det små extra uppdrag du kan göra. Man gör saker som te.x. letar efter bananer eller krossar rutor. Sen finns det ett arcade mode också där man kan göra saker som te.x. springa ifrån virus eller vara att virus själv och jaga andra. Man kan vara i lag och skjuta ner dom andra och mycket mer.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är riktigt kul. Storyn är dock lite för kort, men den kan vara riktigt svår! Grafiken är kanske inte den bästa man har sätt, men den duger ändå för när spelet kom ut så var grafiken toppen. Ljudet kan kännas lite störande ibland, men inte så mycket så att man slutar spela. Det finns massor att låsa upp och det lär ta dig flera timmar tills du är klar med allt.

Betyg till spelet
Grafik: Den är sådär. När spelet kom ut så var den bra, men sen efter något år så ser inte grafiken lika bra ut.

Spelkänsla: Kontrollen kan kännas lite seg ibland, men annars är det riktigt bra känsla. Man lever sig verkligen in i spelet.

Hållbarhet: Jag har haft det här spelet i flera år och jag spelar det fortfarande flera timmar varje vecka. Så du borde verkligen köpa det här spelet nu. Som sagt det finns jättemycket att låsa upp.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9