Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Urbz: Sims in the City

GameCube
The Urbz: Sims in the City
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    12 november 2004
  • Utvecklare
    Maxis
  • Antal ägare
    42
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.3 6.6

Speltest av Unknown_Paw

Inskickad av Unknown_Paw den 20/12 -05 05:26

Handling / story / vad man gör i spelet
Man "skapar" en kille eller tjej som man sedan skall klä om så att personen passar in i omgivningen. Du skall uppfylla vissa mål som du får i de olika områdena, som t.ex. i skate town skall du få så mycket respekt som möjligt (man kan jobba ihop pengar). För att få detta går du runt och pratar med folk. Det blir lättare att få respekt när du har spelat ett tag och börjar komma in i det.
OBS!!! Spelet kräver över 100portr i minne!!!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att detta spel är mycket välgjort och avancerat. Ganska bra musik men den skulle kunna ha varit bättre. Jag skulle rekommendera detta till er som vill ha variation på "the sims" eller något liknande. Det är bra att man har många val i städerna men det blir lite en formigt tillslut. Jag tycker ändå att detta är ett klassigt spel för alla ( över 12år )

Betyg till spelet
Det känns som om man verkligen är "Namn" in spelet, men när man jobbar så kanske det skulle har varit bättre gjort därför är spel känsla bara "bra".
Ljudet musiken kan vara väldigt irriterande ibland och de har tagit bort rösterna och lagt ditt någon ful sim röst får bara "okay".
Hållbarheten ... Detta spel räcker ganska långt i längden. Men kan bli enformigt så den är lag tveksam på den får en "halvbra"

Totalbetyg: 5.8 Ljud: 5 Grafik: 5 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 7