Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Simpsons: Hit & Run

GameCube
The Simpsons: Hit & Run
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    31 oktober 2003
  • Utvecklare
    Radical Entertainment
  • Antal ägare
    101
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 7.8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 14/01 -07 20:30

Handling / story / vad man gör i spelet
Man är Homer Simpson till att börja med och ska göra en massa uppdrag, 8 stycken närmare bestämt. När man har gjort alla uppdrag så kommer man vidare till nästa level. Där är man Bart Simpson och kör i en annan del av Springfield. Efter Bart kommer man till nästa level som är med Lisa som kör i en annan del av stan ennu en gång. Det är 7 levels och 8 uppdrag i varige level.
Man får vara Homer, Bart, Lisa, Marge och Apu.
Bart kommer att strålas upp i ett U.F.O och man ska klara banor för att "rädda" honom. Men man får inte göra något specielt bara göra uppdragen så löser det sig själv.

I varige level ska man även göra 1 bonus uppdrag, 3 race, ta 7 kort, få 5 bilar, få 3 olika klädes plagg, förstöra 20 getingar (wasp cameras) och hitta minst 6 och max 15 gags.

Vad jag tycker om spelet
Det är ett bra spel och har bra rörelser och karaktärer. Ibland kan man skratta till när karaktärerna gör någonting medans man står still tex: När man har Homer i Bara kalsonger så börgar han ibland att vicka på bakdelen. Det är ett roligt spel och för mig inte ett sånt som man tröttnar på efter 2 timmar.
Men om man tröttnar på uppdragen kan man ju bara åka omkring eller köra ett race.
Många andra karaktärer är också med som tex:
Mr. Burns, Millhouse, Abe, Patty och många mer.

Betyg till spelet
Det är bra grafik men inte super så jag ger grafiken en nia.
Ljudet är bra för ibland om man kör på någon så hörs det först högt och sedan lite svagare när man åker där ifrån. Men Ljudet är inte bra jämnt men väldigt ofta så jag ger det en nia.
Spelkänslan är bra! Man kan leva in i spelet och det är någorlunda trovärdigt. Jag ger iallafall spelkänslan en nia också!
Hållbarheten är suverän och jag tröttnar nästan alldrig på att spela det. Men ibland så tröttnar man litegrann men jag ger det ändå en tia för man kan spela det om typ sådär 2 timmer igen sedan.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9