Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Super Smash Bros. Melee

GameCube
Super Smash Bros. Melee
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    24 maj 2002
  • Utvecklare
    HAL Labs
  • Antal ägare
    1063
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 8.8

Speltest av SunZyl

Inskickad av SunZyl den 07/09 -05 10:17

Handling / story / vad man gör i spelet
Ja, det finns ju ingen story överhuvudtaget. Det är de mest kända och nåra mindre kända Nintendofigurer som ska göra upp i en massa hektiska strider. Det finns fem olika singelplayerlägen man kan köra;Classic Mode, Adventure Mode, All-Star Mode, Event Match och Stadium. Classic Mode är lätt. I Classic Mode ska du bara döda din fiende i och så finns det en speciell bana där du ska springa till målet och en där du ska slå på prickskyttetavlor. Adventure Mode ska du först springa på en bana med typ Zelda-tema eller Mario-tema och sen ska slåss mot ett par gubbar på en bana som har med temat att göra! I All-Star Mode ska du döda alla gubbar som finns på spelet. Event Match är 52olika banor med en massa olika mål. Först får du tillgång till ett par av de 52banorna, sen låser du upp fler efterhand som du klarar dem. I Stadium ska du bara köra lite minispel såsom Target Test.

Vad jag tycker om spelet
Det är ett kul spel med en massa karaktärer. Själv är min favorit Roy. Det finns ett helt lysande multiplayerläge. Singleplayer är inte fullt så kul, men det är det bästa multiplayer jag har testat. Lotteriet, där man kan samla trofeér, är jobbigt. Det finns många originella ideér tack vare att så många olika spel är involverade.

Betyg till spelet
Grafik;8 Den ser rätt snygg ut, och när man pausar spelet kan det visas en rad med milt sagt skojiga bilder. Grafiken är för övrigt väldigt tecknad.

Spelkänsla;8 Jag har alltid svårt att skriva något här. Så även denna gång

Ljud;10 Helt underbar och är för övrigt hämtad från allehanda olika Nintendospel. Så vad skulle man annars vänta sig?

Hållbarhet;8 Man kan rätt snabbt klara och bli trött på singleplayer, men det är framförallt multiplayerläget som håller det vid liv.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8