Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Super Mario Sunshine

GameCube
Super Mario Sunshine
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    4 oktober 2002
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    690
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.5

Speltest av mastertheman

Inskickad av mastertheman den 15/03 -08 07:33

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta spel handlar om Mario, Peach och hennes personal på slottet som åker på en semester till Isle Delfino.
Spelet går ut på att man som Super Mario ska rädda Prinsessan Peach som blir tillfångatagen av Shadow Mario (Skugg Mario) och Bowser. För att kunna rädda Peach måste man skaffa stjärnor, eller i detta fallet Shine Sprites. Dom är gula lysande stjärnor som ger kraft åt ön Delfino Isle där hela äventyret utspelar sig. Ju fler Shine Sprites du lyckas ta, ju fler platser på ön låser du upp. Man tar sig till dom olika platserna genom Graffitti på väggarna eller Röda/Gröna rör. JU längre in i spelet du kommer, ju fler Shine Sprites du tar desto fler möjligheter blir upplåsta.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker detta spel är ett av dom bästa jag spelat till Nintendo Gamecube. Grafiken är bra, spelkänslan är bra, ljudet är bra och ja i princip allt är bra med spelet. Det som var ganska synd med det hela var att det är ganska kort, man får tag på Shine Sprites ganska lätt, Lätta bossar och rösterna när dom pratar passar inte till rörelserna på munnen. Men det är definitivt ett måste att skaffa Super Mario Sunshine.

Betyg till spelet
Grafiken: Grafiken Är jättebra för att vara ett Gamecube spel. Vattnet är genomskinligt som i verkligheten, Gräset är markhöjt, träden är bra gjorda. Det ända som inte är bra med grafiken är bladen, husen och taken. Annars är allt perfekt! En 10:a!

Spelkänslan: Spelkänslan i Super Mario Sunshine är toppklass, man verkligen känner av rörelserna när man springer, hoppar, simmar eller sprutar vatten med FLUDD. Nästan så att man blir rädd för att bli våt när man simmar. All omgivning gör att spelet blir mycket bättre för allt är i rätt perspektiv till figurerna. En 10:a!

Ljud: Ljudet är inte så värst bra. Det ända man hör är vatten, lite bakgrundsmusik, lite ljud när man springer och när man hoppar eller sprutar vatten. Musiken blir tjatig efter att man hört samma låt 3 gånger om man är på en bana/plats så länge. Jag ger ljudet än 7:a!

Hållbarhet: Hållbarheten i spelet är hyfsad. Spelar man mycket varje dag tröttnar man. Alltid bäst att ta pauser mitt i ditt spelande så behåller du spelglädjen. Eftersom spelkänslan är på topp så tröttnar man inte så överdrivet snabbt ändå, visst de blir tjatigt att gå till samma bana varje gång, men då e de med såna här spel. Jag själv tyckte att spelet var kul, lätt hanterat och inte de minsta tråkigt. Trots att jag spelade minst 4 timmar om dan tills jag hade varvat det, då blev de dags att skapa ännu en ny fil och göra om allt igen. Jag ger hållbarheten en 9:a för man tröttnar ganska tidigt beroende på spelmängd.

Totalbetyg: 9 Ljud: 7 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10