Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Super Mario Sunshine

GameCube
Super Mario Sunshine
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    4 oktober 2002
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    690
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.5

Speltest av Myst

Inskickad av Myst den 30/10 -05 16:28

Handling / story / vad man gör i spelet
Super Mario Sunshine! Ett grymt underskattat spel. Mario och hans vänner är på semester och är på väg till en paradis ö men när dom kommer fram så är någonting fruktansvärt fel. En blå och väldigt lik “Mario” varelse springer omkring och smutsar ner staden, självklart så får Mario skit för det här och utrustad med vetten kanonen Fludd ger sig Mario ut på nya äventyr för att gottgöra sitt ryckte.

Vad jag tycker om spelet
Spelet liknar inte alls Mario64 och det är något som jag tycker är bra! Man vill ju ha lite nyskapande och nytänkande och det är något får man får med Super Mario Sunshine. Det här spelet är ett utav världens mest underskattade spel, och varför är det så? Jo för att alla hade hoppats på en ny revolution som Mario64. Men det här spelet är ingen revolution men ändå så tycker jag att det här spelet är det bästa i Mario serien. Nu är Mario utrustad med en vatten kanon och äntligen blir uppdragen lite nytänkande och mer valfria. Vill man studsa omkring som i Mario64 så är det bara att göra det men vill man så kan man ta hjälp av vatten kanonen Fludd.

Betyg till spelet
Grafiken: inte helt perfekt, oftast lite grynigt och vinklarna lägger sig nästan alltid fel. Men det är ju Mario och då ska det ju se lite fluffgulligt och mysigt ut och det är precis vad Super Mario Sunshine gör.
Ljud: under bar musik och stämning, Den klassiska Mario musiken finns med. Dock kan det bli lite upprepande.
Spelkänsla: hur kul som hälst att studsa omkring som Mario, och med Fludd kan du hitta på hur många saker som hälst.
Hållbarhet: det här spelet håller minst lika länge som Mario64.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 7 Grafik: 7 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9