Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Super Mario Sunshine

GameCube
Super Mario Sunshine
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    4 oktober 2002
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    690
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.5

Speltest av FF7fantasten

Inskickad av FF7fantasten den 08/09 -05 10:16

Handling / story / vad man gör i spelet
Man är Mario och ska komma till "Isle Dolfino" och Mario blir dömd för att ha tagit alla stjärnor som tillhör staden och även för att han har smutsat ner ett antal områden och hamnar där med i fängelse. Mario träffar en vatten sprutande machin som vill hjälpa honom så Mario bestämmer sig för att gottgöra staden och rengöra den. Nu har Marios uppdrag börjat och han letar efter den svarta och onda Marion och får där med vara med i ett äventyr med många olika banor!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det här spelet är ett roligt spel som alla borde ha, man kan spela det om och om igen och det kan komma ett sug för att spela det när som helst. Grafiken på spelet är bra och därmed är spelet roligare, ljudet är också bra för det finns ljud till allt till och med Marios hopp. Jag tycker att det här spelet är roligt och alla mellan 8 och 12 år bör ha det!

Betyg till spelet
Grafiken är bra för att vara täcknat för banorna är unika det är sånt som inte finns i varje spel jag har och grafiken får extra poäng för de bra gjorda karaktärerna!
Spelkänslan är väldigt bra och blir bättre tack vare grafiken och ljudet till spelet och man kan spela spelet många gånger om!
Ljudet är ganska originellt för det finns ljud till Marios hopp och attacker, det finns även ljud till varje bana och stad!
Hållbarheten är bra som med alla andra spel och det håller i flera år om man tar hand om skovan!

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8