Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Star Fox Assault

GameCube
Star Fox Assault
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    29 april 2005
  • Utvecklare
    Namco
  • Antal ägare
    81
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 7.2

Speltest av WYX

Inskickad av WYX den 04/08 -05 21:35

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet handlar om Starfoxteam som precis har förgört den onda vetenskapsmannen Andross. Men så dyker en ny fiende upp Aparoids som kan ta över andras kroppar och maskiner. Nu är det upp till Fox och hans team att förgöra det nya hotet. Under resans gång stöter Fox på gamla vänner men också gamla fiender. Under spelets gång så måste du rädda dina lagmedlemmar så att dem inte blir tvugna att dra sig tillbaka.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är ett mycket bra spel som bjuder på många överaskningar och mycket bra grafik. I detta Starfox så får du flyga Arwing, köra Landmaster och och gå på marken i det så kallade Pilot-läget. Du kan använda alla möjliga vapen som kulsprutor och bazookas m.m. Det är mycket bra känsla och musiken är i världklass. I motståndarläget spelar man mot varandra på banor som man låser upp i 1 playerläget. Desto fler matcher du kör desto fler saker låser man upp.

Betyg till spelet
Jag har gett spelet toppbetyg för att det är ett bra spel med lång hållbarhet och mycket bra spelkänsla. Starfox: Assault är ett spel för dig som gillar tredje-person shoot-'em-up spel. Grafiken är underbar med väldetaljerade 3D-miljöer. Det är ett ganska stort spel med tre olika svårighets nivåer. Men själva 1-player läget är inte så stort. Det går ganska fort att knäcka spelet på lättaste nivån. Men jag ger spelet en 10 på alla faktorer.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10