Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inSSX On Tour

GameCube
SSX On Tour
 • Genre
  Sport
 • Releasedatum
  2005
 • Utvecklare
 • Antal ägare
  42
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.4 8.8

Speltest av L1NK

Inskickad av L1NK den 18/01 -06 17:36

Handling / story / vad man gör i spelet
SSX On Tour är det fjärde spelet i den prisbelönta SSX-serien, och är framför allt ett snowboard spel, men du kan även åka snowboard.

"SSX On Tour är SSX i en helt ny tappning", säger Steve Barcia, producent för SSX On Tour. "Vi bygger på den populära grund som varit framgångsrikt tidigare - fart och tricks - och låter dig välja din egen väg till att äga de svarta pistarna."

Du bygger upp din egen karaktär, och väljer skidor eller snowboard. Sedan får du börja spela. Kartsystemet är riktigt fantastiskt och funkar som en riktig skidort.
Ditt mål är att komma 1:a på topplistan över alla andra.

Du kan göra alla kända snowboard trix som tex. Method, Tailgrab, Indy och mer, du kan även göra volter å annat coolt.
När du gör trix, går din boost (turbo) mätare upp, och när du har fått den tillräckligt hög kan du göra "Monster Trix" vilka är riktigt häftiga, och går i slowmotion.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är väldigt välgjort, och man känner riktigt vinden i ansiktet när du kör i full fart nerför en brant backe, flyger upp på ett hopp, får in ett riktigt härligt trick, landar på en grindstång, hoppar vidare till en annan.. osv.

Jag tycker spelet är väldigt skoj, och det bästa snowboardspelet jag spelat.

Betyg till spelet
Grafik

Riktigt Soft, snön sprutar, inga hårda kanter någonstans, rörelsarna som snowboard/skid åkaren gör är riktigt verkliga.
Det finns även många vanliga snowboard/skid åkare i backen, (som man kan smälla till om man vill, riktigt skoj!) som i vanliga spel skulle vara ganska odetaljerade, men de är de inte! Bättre kan inte gamecube grafik bli, En 10:a


Ljud

Knuffar du till någon, hörs ett rop, när du gör ett monster trix i slowmotion hör man verkligen "Shwoooh", när du grindar låter det verkligen realistiskt. Allt detta plus den hårda musiken blir ett mästerverk. Om det finns någon låt man inte gillar, kan man ta bort den på options.
Absolut ingenting att klaga på! En 10:a här me!


Spelkänsla

Fanstastiskt. Grafiken känns nästan verklig. Ljudet är toppen ett perfekt spel. Bara ett enda fel, några få buggar har jag upptäckt. fast det stör inte spelandet något, men de kan se lite fult ut ibland. Därför, en 9:a


Hållbarhet

Nästan hur länge som helst. Eftersom kartsystemet är så obegränsat finns det över 100 banor och uppdrag. Du kan designa din karaktär nästan hur som helst, och det finns massor av kläder, brädor/skidor och mycket mer i affären.
2-spelarläget är riktigt roligt, där du kan spela alla dina klarade uppdrag, eller köra "free ride" från toppen ( som tar cirka 18 minuter!! ) En självklar 10:a!

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9