Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Shadow the Hedgehog

GameCube
Shadow the Hedgehog
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    18 november 2005
  • Utvecklare
    Sonic Team
  • Antal ägare
    46
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.9 5.4

Speltest av sonic_chaos

Inskickad av sonic_chaos den 27/12 -05 13:16

Handling / story / vad man gör i spelet
Shadow fick vi se första gången i Sonic Adventure 2 på Dreamcast. Han är skapad av dr.robotniks farfar: Gerald Robotnik. Shadow ska nu ta reda på sitt förflutna genom att göra uppgifter år Black Doom. Black Doom säger till shadow att hitta de sju kaos smaragderna så avslöjar han vem Shadow egenteligen är.

Vad jag tycker om spelet
Spelet ärbedrövligt fattigt och uselt. Bandesignen är helt okreativ,odetaljerad,tråkig och alldeles för simpel.Spelet saknar fart och fläkt då alla vapen spelar in hela tiden. Att skjuta för att öppna en låda med en studdsmatta i är helt onödigt tänkt av Sonic Team.Kameran är helt åt skogen tillsammans med spelkontrollen som är aldeles för kronglig för att vara ett plattformsspel. I bakgunden ljuder det stinkande hårdrock som aldrig för och Shadow svär. Rösterna är utbytta från de gamla som gjorde rösterna i sonic adventure,sonic shuffle,sonic adventure 2,sonic heroes och sonic advance 3 till dem som gör rösterna i amerikanska sonic x tv-serien. Bedrövligt utfört och de läser replikerna direkt från manuset utan någon känsla. Hårdrocken dånar så man baravill slänga ut spelet genom fönstret.
Banorna är tråkigt utvecklade och det finns på tok för många för att detta spel ska bli kul. Det märks redan på första banan att man kastat pengar helt i onödan då designen och detaljerna har glömts bort från den glada Dreamcast tiden.

Betyg till spelet
Grafik:3
Det sämsta spelet grafiskt sett i Sonic historien. Helt utan detaljer och fantasi. Ingen kreativitet eller konstnärligt inblandat här. Bara mörkt och dystert.

Spelkänsla:4
Att kontrolera karraktären har aldrig varit svårare förr. Att bära på vapen är helt onödigt pch kameramannen har sett sina glada dagar.

ljud:3
Hur lågt kan SonicTeam sjunka och låta svärande rockband som Powerman 5000 göra musiken. Och helt plötsligt saknar jag de gamla usla röstskådisarna.

Hållbarhet:3
ett 20-tal banor som man spelar igenom med förbundna ögon och utan ljud. Man orkar inte med alla banor helt enkelt.

Totalt:4
Inget att hänga i julgranen direkt. Nu väntar vi på gladare tider då sonic springer från nintendo och går på Playstation 3 och XB360 istället.

Spela hellre: Ratchet & Clank-Playstation2
Underbart action/platformsspel med masor av vapen,banor och humor.

Totalbetyg: 3.3 Ljud: 3 Grafik: 3 Hållbarhet: 3 Spelkänsla: 4