Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Resident Evil 4

GameCube
Resident Evil 4
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    18 mars 2005
  • Utvecklare
    Capcom
  • Antal ägare
    113
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.5

Speltest av kippe_fuskar

Inskickad av kippe_fuskar den 24/02 -06 15:10

Handling / story / vad man gör i spelet
Oj, oj, oj, Capcom slutar aldrig att förvåna mig; sex år har gått. Leon S Kennedy har gått från en vanlig polis till en stenhård agent som arbetar för presidenten av USA.
Han skickas till Europa för att leta reda på Presidentens dotter Ashley Graham som blivit bortrövad på väg hem från sin skola av en grupp människor. Leon anländer till en by och där börjar äventyret.

Vad jag tycker om spelet
Spelet var det bästa som jag har spelat på länge det gav mig rysningar, skratt, tårar och glädje. Capcom har förbättrat så mycket av serien. De långa tiderna bakom varje dörr i de tidigare spelen är borta och hälsan och ammon står direkt på skärmen. Karaktärerna är mycket bra gjorda rösterna låter som de pratar i en film. Resident Evil 4 är ett självklart val för er som vill ha en cool stund framför TV.

Betyg till spelet
Det märks att Capcom har arbetat länge för att skapa den grafiken Landskapet och Karaktärerna är mycket bra. Känslan har aldrig känts så här bra som den gör i Resident Evil 4 man känner att man har något riktigt värdefullt i sin hand.
Som jag sade förut rösterna är fantastiska och ljuden från fienderna gör mig faktiskt rädd ibland. Det finns så mycket att upptäcka så man vet inte riktigt vad man ska börja sedan låser man upp nya saker när man klarar spelet och det blir roligt att köra om.
Slutbetyg: 10: Spelet är ett mästerverk jag längtar till 5:an. Grymt Capcom!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10