Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Resident Evil 4

GameCube
Resident Evil 4
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    18 mars 2005
  • Utvecklare
    Capcom
  • Antal ägare
    113
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.5

Speltest av Whabam_girl

Inskickad av Whabam_girl den 26/09 -05 08:00

Handling / story / vad man gör i spelet
I Resident Evil 4 är man S.T.A.R.S-agenten Leon Scott Kennedy(som e VÄLDIGT snygg oxå;D) som har fått i uppdrag att rädda presidentens dotter Ashley. Hon har blivit kidnappad av en märklig person påväg hem från skolan och blev senast sedd i Europa någonstans. Leon åker dit tillsammans med spanska polisen men hinner inte långt förrän skräck historien tar sin början....

Vad jag tycker om spelet
Så fort jag började spela detta spel så blev jag fast. Spelet är extremt bra gjort. Karaktärerna är enastående, miljön skräckinjagande realistisk väldigt och ljudet är jättebra!
Jag har aldrig spelat nåt bättre spel. Jag älskar skräck och detta spel är precis va man behöver! Man sitter och spelar, blir vettskrämd och kryper darrande fram till kontrollen för att fortsätta! Jag kommer aldrig att sälja detta spel. Spelet är väldigt lätt att spela men det är väldigt läskigt. Det är helt klart ett mästerverk!

Betyg till spelet
Grafiken är som sagt väldigt bra gjord! Det skulle lika gärna vara filmat någonstans.
Spelkänslan är otrolig! Man märker inte vad som händer runt omkring när man sitter och spelar detta spel. Man är helt inne i spelet!
Ljudet är kanon! Stressande musik och hemska skrik och läten gör detta spel ännu mer gripande.
Detta spel håller nog föralltid! jag ska aldrig sälja det och jag kommer säkert spela de i 10 år framåt! Kommer nog aldrig att tröttna på detta mästerverk till spel!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10