Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Need for Speed Underground 2

GameCube
Need for Speed Underground 2
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    15 november 2004
  • Utvecklare
    Electronic Arts, EA Canada
  • Antal ägare
    80
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 8.1

Speltest av firedragon4

Inskickad av firedragon4 den 05/08 -05 22:39

Handling / story / vad man gör i spelet
Need for speed underground 2 går ut på att man ska åka bill, vinna priser och bilar. Detta need for speed spel kan man åka på en massa olika banor, men får även väldigt många bila (om man får alla). Man kan göra om sin bil om man vill som T.ex byta färg, byta fälgar, få lustgas, byta motor, men allt kostar pengar.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att detta spel är ett jättebra spel som man kan göra jätte mycket på. Det bästa med need for speed underground är att det finns så himla mycket att göra. Grafiken, spelkänslan, ljudet och hållbarheten är jättebra tycker jag. Det absolut bästa med detta spel är att det ej finns nåt som är dåligt. Så jag rekomenderar er verkligen att ni ska köpa detta spel.

Betyg till spelet
Grafiken är jättebra, man ser väldigt tydligt. Så därför får grafiken en 9a av mig.

Spelkänslan är jättebra! Man lever sig in i detta spel som man aldrig gjort förr. Så därför har jag valt att ge spelkänslan en 8a.

Ljudet är strålande! Det låter jättebra när man lyssnar på motorljudet, det tycker jag är jättebra. Så därför får ljudet en 9a av mig.

Hållbarheten är väldigt bra! Man behöver ungefär 4 timmar om dagen i 4 veckor för att tröttna helt på det. Efter som det är bra, så vill jag ge hållbarheten en 8a.


Med vänliga hälsningar Firedragon4

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8