Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inNeed for Speed: Most Wanted

GameCube
Need for Speed: Most Wanted
 • Genre
  Racing
 • Releasedatum
  25 november 2005
 • Utvecklare
  EA Canada
 • Antal ägare
  54
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 8.9

Speltest av L1NK

Inskickad av L1NK den 17/12 -05 17:39

Handling / story / vad man gör i spelet
Titel: Need For Speed: Most Wanted
Kategori: Racing
Gjort av: EA Games


Ett nytt racingspel från skaparna av den klassiska serien Need For Speed-serien.
Need for Speed Most Wanted kombinerar spänningen med olagligt gaturace och tuning med tuffa polisjakter, som kan mäta sig med biljakter i vilken Hollywood-film som helst.
Spelaren utmanas att bli den bästa och ökända gaturacerföraren.


En öppen värld

Regera gatorna som den mest aggresiva gatracerföraren i olika regioner, som innefattar industriområden och andra härliga miljöer. I spelet kan omgivningen vara antingen din vän eller din fiende. Du måste mästra genvägar samtidigt som du använder den övriga trafiken och de förstörbara miljöerna till sin fördel.

Helt nytt gameplay
Need For Speed Most Wanted innehåller ett nytt och upphetsande gameplay som kombinerar strategiska polisjakter och tillhörande tekniker för att fly undan med olaglig gaturacing.

Egna visuella inställningar
Oavsett om du försöker att skaka av sig polisen eller om de bara vill tuna sin bil, så erbjuder Need For Speed Most Wanted långtgående möjligheter att ändra utseendet på sin bil efter eget huvud.

Svarta listan
Du utmanas av de bästa gatracerförarna, och genom att besegra dessa vinner spelaren respekt och stiger mot toppen av svarta listan.

Rap Sheet
Spelaren bygger upp sitt Rap Sheet där information om rekordtider, gatu-utmaningar, antalet förstörda polisbilar och taktik samlas.

Prestations-tuning
Har du svårt att vinna över sportbilar? Ge dig in i garaget och gör inställningar på din bil så att du kan tävla mot vilken klass av bilar som helst.

Vad jag tycker om spelet
Need For Speed Most Wanted levererar en unik och snabb åktur, och du bygger upp sina Rap Sheets och sin trovärdighet på gatan för att avancera uppåt på den svarta listan över de bästa gaturacerförarna. Du kan spela man mot man mot de mest ökända förarna och undkomma ett halvt dussin jagande poliser. Lägg till detta en helt öppen värld, nytt gameplay, nya möjligheter att göra din spelupplevelse personlig, samt en mängd nya klasser av bilar och du får ett spel som enligt mig är det bästa racing spelet genom tiderna.

Betyg till spelet
Grafiken:
Need For Speed Most Wanted till nästa generations konsoler tar spelandet till helt nya visuella höjder. Den visuella upplevelsen går inte att jämföra med något racingspel på marknaden. En tia.

Ljudet:
Sirenerna från polisbilarna, de krachande ljuden från kaross mot kaross, och härligt mixande rap musik. Kan inte bli bättre! En tia här med!

Spelkänslan:
Inget är härligare än när ett race börjar, du får in en perfekt start, och bränner iväg från alla andra! Tack vare grafiken känns biljakterna som om det vore en film.
Bättre en så här kan det inte bli till Gamecube iallafall!
Tar ibland lite för lång tid att ladda. Så därför en nia.

Hållbarhet:
Du kan i princip hålla på hur länge som helst. Men. När den fruktansvärda stunden kommer, då du har tröttnat på det, så är det bara och bjuda in några vänner! 4-spelar läget är fantasiskt kul, och jag har haft många skratt tillsamman med mina kompisar. En självklar tia!

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9