Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Mario Party 5

GameCube
Mario Party 5
  • Genre
    Pussel
  • Releasedatum
    5 december 2003
  • Utvecklare
    Hudson
  • Antal ägare
    309
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.3

Speltest av Xade

Inskickad av Xade den 22/12 -05 01:14

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta är det femte spelet i serien Mario Party. Detta spel har ungefär samma handling som de tidigare versionerna. Det går ut på att samla stjärnor och mynt. Man går runt på ett spelbräde och efter varje runda spelar alla ett minispel. Nytt för detta spel är att man kan spela med en egen bil. Man samlar då delar och kör med den mot andra. Det är också massvis med nya minispel och hemligheter att låsa upp.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att detta spel är mycket roligt. Sällan hittar jag så mycket nöje i ett spel. Eftersom det finns så många minispel så tröttnar man aldrig. Att bygga en egen bil och sen tävla är också riktigt roligt. Framför allt att spela mot sin kompis bil. Ska man spela ensam är det dock inte lika kul, jag tycker det borde satsat mer på ensam spelet. I det stora hela är detta ett mycket bra spel.

Betyg till spelet
Grafiken är mycket bra, man ser tydligt alla detaljer och det passar perfekt för gamecube. Spelkänslan är också mycket bra, förrutom att vissa minispel har lite svår styrning. Ljudet är mycket bra, det finns många olika låtar och de har sann Nintendo anda. Hållbarheten är även den mycket bra, det räcker länge, i tanke på att det finns så mycket att göra.

Totalbetyg: 8 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8