Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Mario Kart: Double Dash!!

GameCube
Mario Kart: Double Dash!!
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    14 november 2003
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    856
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.6

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 03/10 -09 14:17

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta är det Mario Kart spel som bara finns till Nintendo Gamecube. Spelet går bara ut på en sak: Att komma 1:a i alla tävlingar och mästerskap. Det finns olika sorters tävlingar: Mushroom cup, Flower Cup, Star Cup och Special Cup, som man måste låsa upp för att kunna köra.
Det finns 16 stycken karaktärer att välja på, och på varje fordon kan man ha två karaktärer. Det finns många banor att välja på, det är 32 stycken. Du kan välja på 3 stycken svårighets-grader, 50cc som nu är det lättaste, 100cc lite svårare och 150cc det svåraste. Man kan även vinna till sig Mirror, som är på 150cc, men allt är spegelvänt!
Det finns karaktärer som man måste låsa upp genom att köra tävlingar. Det finns karaktärer och banor för var och en. Det finns såklart många fler att välja på en i dom tidigare vilket jag också gillar. Nintendo har ännu gjort ett lyckat spel med Mario!

Vad jag tycker om spelet
Det är ett väldigt underhållande spel. Jag har haft det sedan 2004 och jag älskar det, mycket mer än dom tidigare. Det finns många fler föremål, banor, karaktärer m.m. som gör spelet mycket roligare och det är ju såklart bra! Alla banor är ju olika svåra beroende vilken svårighetsgrad man har. Man kan ju köra mot 4 stycken. Man kan köra Battle när man kör mot andra, som går ut på att kasta bomber på motståndarna. Ibland kan det komma upp små roliga buggar, vilket kan vara lite underhållande men ibland störande. Man kan dock inte köra Online, vilket skulle vara väldigt kul till Mario Kart Double Dash!!. Man kan göra många roliga saker också, som att sätta Mario och Bowser i samma bil, vilket ser lite småkul ut. Det finns också en hel del med roliga dolda vägar på banorna.

Betyg till spelet
Mina betyg är väldigt enkla, jag berättar om dom och motiverar dom på ett enkelt sätt.

Grafik: Otroligt bra, jag fattar inte hur Nintendo kunde få det så snyggt. Det ser ut som om det vore på Nintendo Wii. Bilar, skuggor, landskapen m.m. är väldigt, väldigt snyggt gjort. En 10/10.

Spelkänsla: Man är helt inne i spelet när man väl börjat spela det. Man fastnar i det, direkt! Om man hade ratt till det så skulle man inte kunna sluta spela det. En solklar 10/10!

Ljud: Det är väldigt bra, landskapen, bilarna m.m. har sköna ljud. Helt klart underbart! En 10/10!

Hållbarhet: Man kan spela det väldigt, väldigt länge. Jag har ju spelat det i snart 6 år och jag spelar det fortfarande. En solklar 10/10!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10