Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Mario Kart: Double Dash!!

GameCube
Mario Kart: Double Dash!!
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    14 november 2003
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    856
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.6

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 03/02 -06 14:43

Handling / story / vad man gör i spelet
I Mario Kart: Double Dash kör man race på många olika banor med alla de klassiska Mario-figurerna, Mario, Toad, Donkey Kong, m.fl. Nu ska man ha två stycken i bilen, en som kastar saker och en som kör. Här gäller det inte bara att ha snabb bil och tung motor, nädå, man kan plocka upp specialvapen som bananskal, superfart-svampar och målsökande sköldpadds-skal. Varje gubbe har en speciell bil och sin speciella attack. Donkey Kong t.ex har jättestora bananskal som är bra att kasta på små och smala vägar. Dom små gubbarna som t.ex Baby Mario och Toad har små och snabba bilar, men Donkey Kong och de andra större har stora och lite långsammare.

Vad jag tycker om spelet
Det är ett kul och annorlunda racingspel, även för dom som inte gillar Mario. Det roligaste är helt klart att köra 4 spelare på samma skärm. Det är riktigt skönt att få preja ner sin kompis i vattnet eller in i en vägg. Det är roliga bilar också. Baby Mario har en barnvagn (!) som bil, och Mario har något som liknar en blandning av en motorcykel och en bil.

Betyg till spelet
Grafiken är härlig. Allt ser så bra ut. Grafiken får en klar 8:a. Spelkänslan är riktigt bra! Det känns så skönt att klara ett svårt race eller att lyckas träffa en motståndare med ett sköldpadds-skal. Ljudet är väldigt bra. Bakgrundsmusiken är skön. Det här spelet håller jättelänge. Det tar nästan aldrig slut.


//Light.

Totalbetyg: 9 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9