Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Mario Kart: Double Dash!!

GameCube
Mario Kart: Double Dash!!
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    14 november 2003
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    856
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.6

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 14/05 -05 04:34

Handling / story / vad man gör i spelet
Mario Kart Double Dash går ut på att hitta två förare som du tycker passar bra ihop,sätta dom i en bil och köra iväg på olika cupper och vinna nya banor och,nya förare och nya bilar. När du precis har startat spelet för första gången finns det tre cupper,det är Mushroom cup,Flower cup och Star cup. Första gången du kör spelet rekommenderar jag Mushroom cup för den är lättast.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är väldigt välgjort med alla banor,förare och bilar. En av anledningarna till att Mario Kart Double Dash är så roligt är att det finns så många kombinationer när det gäller alla förare och bilar. En annan anledning till att spelet är så roligt är alla nya specialattacker och alla genvägar som finns lite här och där.

Betyg till spelet
Grafiken är verkligen toppen på ökenbanorna som finns ser man varenda sandkorn. Spelkänslan får också en tia för det känns verkligen att det är en själv som styr. Själva musiken hörs inte så jättemycket på grund av allt ljud från specialattackerna om ni frågar mig tycker jag inte att specialattackerna borde låta fullt så mycket som dom gör. Hållbarheten får en nia på grund av att det finns så många olika kombinationer att spela med.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 8 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10