Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FIFA Street

GameCube
FIFA Street
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    11 mars 2005
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    21
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 8.3

Speltest av Thunen

Inskickad av Thunen den 24/08 -05 10:11

Handling / story / vad man gör i spelet
Fifa street går ut på att spela fotboll på gatan som ni kanske har förstått. Du börjar med att skapa en spelare i enspelarläget som kallas ''Rule the street''. Du börjar med ett mindre bra lag och du själv är totalt usel i början. Men efter ett tag går det att uppgradera sin spelare. du bestämmer lagets namn och sen kan du börja spela. Du börjar med banorana Marsielle New york och Rio de Janerio. Det finns 3 saker att göra på varje bana det är att
antingen göra vanliga matcher och vinna kläder till dina spelare eller kan du försöka vinna olika bra spelare genom att först köpa dom och sen vinna en match mot honom och hans lag. Och det sista är en tunering som består av 2 kvarts finaler 2 semifinal och en final. när du vinner tuneringen så låser du upp nästa bana. Det finns totalt 10 banor. matcherna spelas på en kanske liten plan med 4 spelare (1 målvakt och 3 ute spelare). Multiplayer läget är det lanslag som gäller inga klubb lag. Du och din kompis väljer ett lag och vilka spelare som ska vara med i matchen. Sen väljer du om du vill att matchen ska gå på tid eller om den som t.ex kommer upp till 5 mål vinner. Här kan du välja mellan banorna du tagit på ''Rule the street''. Du kan även sätta ihop dina farit spelare till ett och samma lag. Och så finns det förstås ett tränings läge

Vad jag tycker om spelet
Fifa Street är ett kul spel. Jag tycker att det är en bra stämning i spelet och man kan ju göra otroliga finter och tricks. Men det finns mycket jag stör mej på. T.ex bollar som flyer åt ett helt annat håll en vad man vill. och konstiga träffar på bollen och dålig AI men det är annars ett himla bra spel och det är klart köp för Fotbolls älskare.

Betyg till spelet
Grafiken är jättebra men det finns en hel del buggar och EA Games kunde enligt mej lagt ner lite mer tid på att göra publiken lite realistisk. men ändå en en 8!

Spelkänslan är bra. Det är en riktig ''Street'' känsla och vad det är kan jag inte riktig förklara men den är bra!! en 8!!

Ljudet är jätte bra det är street musik och dom kan lätt fassna på hjärnan. en 8

Spelet kan lätt bli enformigt och dom som inte gillar fotboll kan tröttna väldigt fort. Enspelarläget klarar du ut på en vecka. Hållbarheten får en 7!!

Totalt en 8!!!!

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 8