Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FIFA Football 2005

GameCube
FIFA Football 2005
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    8 oktober 2004
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    40
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 6.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 15/05 -05 19:23

Handling / story / vad man gör i spelet
Förord
När jag fick mitt exemplar av FIFA 2005 på julafton blev jag väldigt glad och jag tyckte att spelet var väldigt bra men nu har jag insett sanningen om FIFA 2005.



Handling
I spelet ska man spela fotboll.


Spelare
Fotbollsspelarna är väll det jag mest är besviken över. Spelarna har sega rörelser dom är bongstyrda och har extremt tröga vändingar som gjort mig väldigt frustrerad många gånger. Men man har däremot lyckats göra spelarnas ansikten hyfsat verkliga och lika spelarna.


Fotbollsarenor
Det jag blivit grymt besviken på med arenorna är att publiken som sitter på läktarna ser ut som trä skyltar vilket inte ger någon särskilt bra stämning när man spelar. Annars är väll arenorna helt okej även om man inte ser särskilt mycket skillnad på dom olika planerna mer än det skiftande vädret.

Carrer Mode
På Carrer Mode spelar man säsong med ett klubblag. Man kommer att spela även andra saker t.ex. Champions League kval mm. Men man kommer inte bara att spela fotboll utan också vara tvungen att ta viktiga beslut t.ex. vad man ska fokusera träningen på kanske inhandla nya spelare mm.

Skapa egna spelare
När man väljer att skapa en egen spelare får man en hel del att saker att välja mellan i spelarens utseende. Enligt min åsikt finns det allt för många små saker att välja på t.ex. Plåster på fingret och en hel rad andra onödiga saker som får mig att strunta i vissa saker och inte göra dom viktigare valen med omsorg. Men det finns också många bra saker för utseendet man kan välja mellan även om man mest fokuserat sig kring ansiktet.

Övrigt
Utvecklare: Electronic Arts
Releasedatum: 2004-10-14
Pris: 400-500 kr

Vad jag tycker om spelet
Sammanfattning
FIFA 2005 är väll ett hyfsat roligt fotbollsspel som man spelar i ett par veckor sedan ledsnar man, efter ett par veckor brukar man få lusten att spela det igen. Men tyvärr förstör den dåliga känslan hos spelarna hela glädjen med spelet och att betala 400-500 kr för ett sådant spel är inte värt.

Betyg till spelet
Grafik
Lite kantigt och stelt men hyfsat bra ansikten har man gjort.


Ljud
Ljudet är väll det bästa med spelet. Kommentatorerna låter verkligt men tyvärr säger dom nästan samma saker i alla matcher. Annars är det musiken hyfsat bra även om det också finns dålig musik också.

Spelkänsla
Dom ruskigt dåliga spelarna förstör väldigt mycket.

Hållbarhet
Man spelar i några veckor sedan ledsnar man och ibland får man lust igen att spela men då orkar man bara ett par dagar.

Totalbetyg: 5.3 Ljud: 7 Grafik: 6 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 3