Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Donkey Konga

GameCube
Donkey Konga
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    15 oktober 2004
  • Utvecklare
    Namco
  • Antal ägare
    66
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.2

Speltest av manga_freak

Inskickad av manga_freak den 05/07 -05 12:03

Handling / story / vad man gör i spelet
Det här spelet handlar om att dk och diddy hittar trummor(bongos) mitt på stranden. Och sen förklarar skägg apan vad bongos är och då frågar dk om man kan tjäna pengar på det(han vill köpa ett berg av bananer). Men han mäste träna, träna och träna. Men nu är det så att spelet går ut på att spela bongos och tjäna pengar så att man kan köpa minigames och nya ljud på dina bongos.

Vad jag tycker om spelet
Jag äger själv inte det här spelet och jag har inte spelat med bongos(som man oftast får till när man köper donkey konga). Men jag tycker att det är jätte kul ändå. Där finns allt från 99 red balloons låten till super mario bros. Men det här spelet är ju ett ändå ett musik spel. Så det är bara kul om man gillar musik.

Betyg till spelet
Grafiken är inte så bra för att vara ett gamecube spel... Fast det är ju ett musik spel. Det är ju ett musik spel så ljudet är perfekt. Spelkänsla är något viktigt men det är ju bra eftersom man följer ju noterna och slår på antingen höger eller vänster trumma om man inte slår på båda trummorna eller klappar händerna.

Totalbetyg: 9 Ljud: 10 Grafik: 7 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10