Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Animal Crossing

GameCube
Animal Crossing
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    24 september 2004
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    98
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 8.3

Speltest av MartinMilk

Inskickad av MartinMilk den 12/05 -09 20:12

Handling / story / vad man gör i spelet
Animal crossing är ett spel där du flyttar in i en ny stad och träffar nya kompisar. När du börjar i din stad så måste du jobba för Tom Nook för att du inte har pengar till att köpa ett hus. Efter du har jobbat klart hos Tom Nook är du fri. Du kan göra vad du vill när du vill. Du kan åka till andra städer om du byter minneskort med en kompis. Du kan åka till en ö om du har Game Boy Advance kablarna. Du kan göra allt från att fiska till att träffa Jul tomten. Spelet tar aldrig slut. Det finns inga boss fighter eller banor. Många kanske undrar om det inte blir lång tråkigt efter ett tag. Om du har bra fantasi så kan spelet räcka i flera år. Om du har dålig fantasi så kan du känna dig klar med spelet efter en vecka. Från att leva fattigt kan du vara sten rik efter ett tag.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är väldigt bra! Jag är ett stort fan av animal crossing serien och dehär var helt klart ingen dålig version av spel serien. Det som var dåligt är att det inte finns något online. Spelet ber faktiskt om online men det bästa vi får är som sagt att man får byta minnes kort med varandra. Man ska inte förvänta sig allt för mycket med spelet för att spelet är igentligen som en importerad version av nintendo 64 spelet animal forest men denhär verisionen har då vissa uppdateringar.

Betyg till spelet
Grafik:
Grafiken är som den på Nintendo 64. Och den är inte bra alls för att vara till Gamecube. Men Animal crossing har sin egna stil och det gör att grafiken inte spelar någon roll. Om Grafiken hade varit bättre tror jag att spelet skulle se väldigt fult ut.

Spelkänsla
Kontrollen kan vara lite seg men man kan spela dehär spelet hur länge som helst just för att det känns så verkligt förutom att det inte finns något dåligt som händer. Eller jo det dåligaste som kan hända i spelet är väl att du rammlar ner i ett hål eller blir stucken av ett bi.

Ljud
Ljudet är riktigt bra tycker jag. Dock är det lite simpelt men jag älskar ljudet i Animal crossing.

Hållbarhet
Spelet tar aldrig slut och det gör att du kan spela dehär hur länge som helst. Spelet inehåller också NES spel som gör att du kan spela dom om du har tröttnat på själva spelet.

Vill du veta mer om spelet så kan du skicka ett mess till mig

//mtx

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9