Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Pokémon Ruby & Sapphire

Game Boy Advance
Pokémon Ruby & Sapphire
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    25 juli 2003
  • Utvecklare
    Game Freak
  • Antal ägare
    1675
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.3

Speltest av Turbu_king

Inskickad av Turbu_king den 10/02 -07 18:24

Handling / story / vad man gör i spelet
Båda spelen har ungefär samma handling. Du ska skapa din lilla pokemon tränare och ge dig ut på jakten efter pokemon. Det ända skillnaden är att med Ruby så är du med i Magma clanen, och i Sapphire är du med i Aqua clanen. Dessa claner är typ likabra fast magma klär sig rött och aqua klär sig blått. Du kommer möta den (magma eller aqua) clanen tre till fem gånger. (Beror på var du går.) Det finns även åtta gym och fyra tränare i pokemon ligan.

Vad jag tycker om spelet
Grafiken är typ samma som alla andra. Men nya och roliga pokèmon att hitta gör ju dessa spel lite udda. Jag tycker asså att spelet är sådär. Det är ganska kul i början men om man som jag klarat hela så är det inte lika kul längre. En annan tråkig sak är att man inte kan anndvända legendariska pokèmon i "tornet".

Betyg till spelet
Grafiken är samma sak som alltid innan (skrev över). Lite udda i striderna då din tränare åker fram på en rund platta i högra hörnet. Ljudet är faktiskt mycket bra, mycket lyckad spel musik har dom gjort. Och varje stad har fått sin egen melodi. Spelkänslan är helt ok, även om det skulle varit samma sak om du spelet blå, gul, guld och silver m.m.
Spelet finns till Gamboy.

Totalbetyg: 5.5 Ljud: 3 Grafik: 6 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 6