Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Pokémon Ruby & Sapphire

Game Boy Advance
Pokémon Ruby & Sapphire
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    25 juli 2003
  • Utvecklare
    Game Freak
  • Antal ägare
    1675
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.3

Speltest av McSmash

Inskickad av McSmash den 25/03 -06 10:37

Handling / story / vad man gör i spelet
Man börjar med att välja om man ska vara flicka elr. pojke.
Sen ska man rädda proffesor Birch med hjälp av en pokèmon.
Den kommer du ha hela vägen genom spelet. Och under spelets gång kommer du att möta tränare, gymledare, gå med i conetest och framför allt fånga andra pokémon. När du kommit till elite4 ska du slå dom och när du har gjort det är du en mästare, nästan. För sen måste du fånga alla pokémon och vinna alla contest klarat battle tower 100 gånger i rad m.m.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet har rätt bra grafik och väldigt bra spel- känsla för man har så mycket att göra så länge. Och ljudet är lite nya sånger och gamla classiker. Och sen när man även har alla pokémon och har vunnit guld kortet, så kan man även göra mer att göra, som jag brukar tänka "ta ett hinder i taget".

Betyg till spelet
Så detta spel är värkligen ett spel för alla Pokémon fans att sätta tänderna i. Sen ljudet och grafiken, det är inte som andra pokemon spel utan det är mer 3D nu. Oc sen att man kan linka över pokémon från leaf green och fire red är coolt också ;). Jag tycker spelet är vad det heter och det är det bästa pokémon spel jag har spelat, men du kommer ju ett nytt spel i oktober 2006.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 8 Grafik: 6 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 7