Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Pokémon Ruby & Sapphire

Game Boy Advance
Pokémon Ruby & Sapphire
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    25 juli 2003
  • Utvecklare
    Game Freak
  • Antal ägare
    1675
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.3

Speltest av playoff

Inskickad av playoff den 25/08 -05 10:31

Handling / story / vad man gör i spelet
Man ska gå igenom hela spelet man är en kille eller tjej man ska fixa alla gymnålar och fånga alla Pokémon man får i början välja mellan Treecko, Torchic, eller Mudkip Treecko utvecklas till Grovyle och sedan till Sceptile dom är snabbast Torchic utvecklas till Combusken och sedan till Blaziken dom attackerar kraftfullast och Mudkips utvecklingar Marshtomp och Swampert har bäst försvar

Vad jag tycker om spelet
OUTSTANDING!!!!!!!!!!!! Jag rekommenderar detta spel varmt. Perfekt grafik Perfekt spellängd helt OUTSTANDING, OUTSTANDING, OUTSTANDING ett tips fånga Phanpy i Safarizonen och utveckla den till Donphan den är riktigt kraftfull OUTSTANDING! Välj Torchic BLAZIKEN är OUTSTANDING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Betyg till spelet
GRafiken är ju bäst med färg, lyse och allting det är verklighetstroget t.e.x fladdermöss bor ju i grottor på riktigt Zubat och Golbat är ju den vanligaste Pokémonarna i grottor Magikarp en karp är väldigt vanlig när man fiskar och t.e.x i höga gräs är det väldigt vanligt att man stöter på en liten Oddish som är en liten figur med grässtrån på huvudet.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10