Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Pokémon Ruby & Sapphire

Game Boy Advance
Pokémon Ruby & Sapphire
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    25 juli 2003
  • Utvecklare
    Game Freak
  • Antal ägare
    1675
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 21/05 -05 19:18

Handling / story / vad man gör i spelet
Ibörjan av spelet få du välja om du är en kille eller en tjej. Sedan börjar ditt långa pokémon äventyr, på väg mot att fånga alla 386 (som kan bli lite påfrestande ibland), och att blir den största Pokémon mästaren någonsin. Du fångar och tränar pokémon, och ibörjan får du välja en av tre olika Pokémon (Trecko, Mudkip eller Torchic) som kommer att bli din start pokémon. Sedan är det bara att ge sig av och försöka få alla gym nålar, och fånga de legendariska pokémon Groudon(Ruby) och Kyogre(Sapphire).

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det är ett av de bästa pokémon spelen, så härligt med så många nya pokémon att fånga ^^, Det är kul att spela (du tröttnar aldrig) och det är sjukt beroende framkallande=) Och lyckas du att fånga alla 386 så har du gjort ett väldigt bra jobb (om du inte använt Gameshark/Action Replay koder).... slutsats;.. jag älskar detta spelet !

Betyg till spelet
Grafik(8): Härliga pixlar gör grafiken klar, och den har många olika färger. Fina pokémon attacker och fin upplösning på pokémon och karaktärer i spelet. Spelkänsla(7): Lätt att förstå sig på, men kan bli aningen tråkig i längden, men inte mycket. Ljud(8): Härliga låtar och "truddilutter", gör det till en ren fröjd för örat. Det är bara lite synd att det inte finns någon Sound Track skiva att köpa ;) Hållbarhet(10): Fånga alla 386 pokémon, träna dem till Lv:100 osv. ... det är nästan omöjligt ^^

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 7