Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: Oracle of Ages

Game Boy
The Legend of Zelda: Oracle of Ages
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    5 oktober 2001
  • Utvecklare
    Flagship
  • Antal ägare
    329
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 8.5

Speltest av rapper

Inskickad av rapper den 24/02 -07 01:49

Handling / story / vad man gör i spelet
Det börjar med att Link vaknar upp i en skog. Sen så hör han rop på hjälp,han springer dit och där är en kille som är omringad av några monster. När man har dödat monstren så säger han att han letar efter Nayru. Nu ska man leda mannen till en tjej som står och sjunger också pratar de lite. Sen så blir allt mörkt och en skepnad kommer ur den mannen. Det visar sig vara Veran. Veran är en ond "häxa" som vill göra hela världen mörk och sorglig. Veran tar över Nayrus kropp,Nayru kan nämligen åka tillbaka i tiden.Nu så börjar äventyret. Man ska Samla på sig en massa "medaljonger" som finns i olika tempel som man måste hitta. Man går runt i tempel,dödar monster och så ska man rädda världen från Veran.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det här är ett väldigt roligt spel som man nästan aldrig tröttnar på. Ibland så kan man verkligen bli lite tjurig om man inte kommer någon vart på spelet. Jag har nämligen kört fast några gånger i spelet. Annars så är det ett ganska bra spel med mycket pussel som man måste lösa. Jag rekomenderar verkligen spelet,speciellt till de som spelat Zelda spel förr.

Betyg till spelet
Grafiken kunde väl varit lite bättre,gubbarna ser inte så bra ut men den är ändå rätt så hyfsad så den får en 6:a. Spelkänslan är inget att klaga på så den får en välförtjänt 7:a. Ljudet är också ganska bra, det är den klassiska Zelda musiken så den får en 7:a. Hållbarheten är ju bra. Jag har haft den ganska länge och den funkar ännu så den får en 8:a

Totalbetyg: 7 Ljud: 7 Grafik: 6 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 7